Clinica Veterinara, care va salva viața animalului tau - Chisinau

13 Apr 2019
9281
Clinica Veterinara, care va salva viața animalului tau - Chisinau

Animalele de companie sunt la fel de importante ca și ceilalți membri a familiei, ca și oamenii, aceștia se pot îmbolnăvi, de aceea este nevoie de îngrijire și atenție specială, dresaj, și o vizită la veterinar, sau farmacie veterinara, măcar o dată pe an.

Ce facem când prietenul nostru patruped se simte rău? În mod normal, și de urgență, apelăm la un veterinar sau o clinică veterinară. Aceasta ar trebui să apară în lista locațiilor importante odată cu apariția animalului de companie în casa dvs.

În prezent, clinicile veterinare sunt dotate cu cele mai noi aparate pentru diagnoză, poți să afli despre orice boală sau să previi o anumită problemă de sănătate și să obții tratamentul chiar după prima consultație.

Clinica Veterinară

Ești în căutarea unui cabinet veterinar sau ai nevoie de un specialist în medicina veterinară pentru  animăluțul  tău?

Lista îți vine în ajutor cu un top al clinicilor veterinare din Republica Moldova, unele dintre ele cu program de lucru standard, iar altele oferă și servicii de urgență la domiciliu.

10 Clinici Veterinare din Republica Moldova

Iată care sunt cele mai bune clinici veterinare:

VetAsist

VetAsist este secțiunea veterinară din Chișinău, localizată pe strada M. Kogălniceanu. Aici veți găsi o sală de radiologie, care permite investigarea urgentă a animalului. Clinica veterinară se specializează în domeniul chirurgiei, dar aceasta furnizează și pachetul standard de servicii pentru îngrijirea și tratarea animalelor de companie.

Clinica Veterinară VetAsist

ZooLife

ZooLife are doua cabinete veterinare în orașul Chișinău, una o puteți găsi pe strada M. Sadoveanu 6/6, sectorul  Ciocana, iar cealaltă clinica veterinara pe strada Florilor 8/1, sectorul  Râșcani. Veterinăria propune clienților săi o gamă completă de servicii veterinare, de la terapii simple până la intervenții chirurgicale de toate gradele de complexitate. La dispoziția dvs este o serie întreagă de proceduri preventive și igienice, vaccinare, periere de dinți și tăiere ghiare.

zoolife

Vet-Life

Clinica veterinara Vet-Life  (Chisinau) are sarcina de bază efectuarea controlului sanitar veterinar în orașul Chișinău, strada Bd. Mircea cel Bătrân 6. Cabinetul veterinar acordă clienților săi un spectru larg de servicii veterinare: consultații, terapie, chirurgie, vaccinări, deparazitări,  microcipare, perfectarea documentelor, asistență la domiciliu.

Clinica veterinara Vet-Life

AsisMedVet

AsisMedVet are ca scop prevenirea și combaterea bolilor la animalele de companie. Punctul veterinar oferă servicii veterinare complexe de înaltă calitate la prețuri accesibile. Clinica pentru animale dispune de aparatură modernă și agenți specialiști în medicina pentru animale. Locația punctului medical este pe strada Vasile Alecsandri 14, din Chișinău.

Clinica veterinara asismedvet

Esculap Vet

Clinica veterinara Esculap Vet  prestează servicii medicale în domeniul veterinăriei. Serviciile medical-veterinare sunt următoarele: consultații, tratamente, analize, chirurgie și traumatologie veterinară, acoperind competențele necesare pentru animalele de companie. În clinică se poate remedia o mare parte din afecțiunile chirurgicale ale animalelor de companie de diverse complexități. Dacă doriți să faceți o vizită la medicul veterinar, o puteți găsi pe strada Florica Nita7/2 din orașul Chișinău.

IurionVet

IurionVet își desfășoară activitatea în domeniul veterinar, acordând servicii veterinare complete precum: ambulanță veterinară,  petshop, farmacie veterinară, terapie intensivă și internat etc. pentru animale de companie. În orașul Chișinău puteți beneficia de o consultație apelând la unul dintre cele două puncte veterinare, primul situat în sectorul Botanica, pe strada Bd. Dacia 44a, iar al doilea în sectorul  Sculeanca  pe strada Calea  Ieșilor  41A.

IurionVet

Vet-Exotica

Vet-Exotica este clinica veterinară (Chisinau) ce oferă asistență veterinară profesională animalelor de companie și speciilor exotice de animale și păsări. Această veterinărie oferă servicii de: terapie, chirurgie, vaccinarea și profilaxia bolilor parazitare, implantarea cipurilor, perfectarea actelor pentru călătoria în străinătate cu animalul de companie, stomatologie. De asemenea puteți beneficia de farmacie veterinara și chemarea medicului la domiciliu sau să vizitați aceasta pe strada Minsk, 47 în Chișinău.

Vet-Exotica clinica veterinară

Ciavdar Grup

Ciavdar Grup îl are ca fondator pe medicul specialist veterinar, Nicolae  Ciavdar, care a deschis două clinici veterinare în orașul Chișinău, una aflându-se în sectorul  Buiucani  pe strada N.Costin, 61, iar cealaltă în sectorul Botanica al capitalei, pe strada Independenței, 10/2. Aceasta este prima veterinărie care a inventat propriile metode de tratament, tehnici pentru anumite intervenții chirurgicale și cusătură specială în cazul sterilizării. Această clinică a fost prima din Republica Moldova care a introdus diagnosticul cu ajutorul USG în tratamentul animalelor.

Ciavdar Grup

Nicoleta-Lux

Nicoleta-Lux se ocupă de prevenirea, combaterea și tratarea bolilor la animale. Veterinăria pune la dispoziție pacienților săi o clinică și o farmacie veterinară. Spectru larg de servicii veterinare de diagnostic, profilaxie și tratament sunt principalele servicii veterinare oferite. Clinica efectuează orice tip de radiografie pentru a stabili diagnosticul, oferind posibilitatea de a achiziționa medicamente de uz veterinar al farmaciei. Acest punct veterinar îl veți găsi pe strada Calea  Orheiului  59 al capitalei.

Nicoleta-Lux

Dog Club

Dog Club este veterinăria ce oferă servicii complete al medicinei privitoare animalele de companie. Mergeți la specialiștii veterinari, pe strada Mitropolit Dosoftei, 132/3, din orașul Chișinău, unde veți putea benefici de: consultații, vaccinări și deparazitări, analize de laborator, intervenții chirurgicale, tratamente ambulatoriu sau în regim de internare, serviciu de pensiune, deplasări și tratamente la domiciliu.

Ai grijă de prietenul tău patruped, mergi regulat la medicul veterinar, sau  farmacie veterinara pentru consultații preventive.

Ți-a plăcut articolul? Cunoști mai multe detalii despre o anumită clinică veterinară sau ai beneficiat de servicii veterinare? Lasă un comentariu despre clinica veterinara a cărei servicii ai beneficiat pentru a informa utilizatorii Lista.

Comentarii