Unde găsim piele naturală la cele mai bune prețuri?

09 Iun 2022
2470
Unde găsim piele naturală la cele mai bune prețuri?

Vestimentația și accesoriile din piele naturală au fost mereu la modă și la mare întrebare. Articolele vestimentare, încălțămintea și accesoriile din piele naturală sunt considerate cele mai calitative, lucruri care își merită fiecare sumă investită. Aceste piese au un stil aparte, un șarm extravagant – plin de finețe și caracter. Cei care aleg articole din piele, în mod sigur cunosc cum să-și expună caracterul prin stil.

pielePe lângă avantajul aspectului exterior, pielea naturala rămâne cel mai apreciat material, datorită beneficiilor pe care le oferă, fiind un produs natural, piciorul respiră chiar și în ghete. Materialul este unul moale, flexibil și calitativ. Unul dintre avantajele al pielii naturale este legat, de durabilitate. Acesta fiind cel mai vechi material, utilizat pentru confecționare articolelor vestimentare, datorită noilor tehnologii de prelucrare a pielii și a substanțelor biologice aplicate, aceasta a devinit și mai rezistentă, ceea ce înseamnă că timpul nu-și va lasă amprenta atât de ușor asupra ei.

Care magazin ne oferă piele naturală la preț accesibil?

piele1Pentru cei care sunt în căutare unui magazin de piele naturală, redacția ListaMd a creat un top informativ despre acestea. În continuare aveți posibilitatea să cunoașteți informații utile despre fiecare magazin din piele

Vitalie Burlacu

Magazinul Vitalie Burlacu vă oferă și vă garantează accesorii din piele naturală pentru toate produsele sale de marochinărie: genți pentru dame și bărbați, curele, portmonee și alte articole din piele. La fabricarea articolelor se utilizează piele naturală italiană, prelucrată la cel mai înalt nivel. Compania are grijă ca produsele să corespundă tendințelor modei. Astfel, gama de produse se renovează mereu. Prioritățile activității: calitatea produselor, operativitate și măiestrie la îndeplinirea comenzilor și nu în ultimul rând colaborarea reciproc avantajoasă cu clienții companiei. Printre avantajele companiei se enumeră:

  • instalații și utilaje de ultimă generație,
  • termini flexibili de cooperare,
  • o gamă largă și bogată de culori și texturi.

vitalie burlacu

ARILLU

ARILLU  a fost înființată în anul 2002, și se specializează în producerea şi comercializarea piele marochinărie: genţi pentru femei, poşete, genţi sport, rucsacuri de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile.

Utilajele performante, precum şi experiența acumulată în timp oferă companiei posibilitatea de a veni către cumpărători cu modele după gustul și stilul fiecărei persoane în parte.

Echipă profesională formată și inspirată de noile tendințe în modă reușesc să definească un produs care întrunește în sine toate condițiile pentru a oferi satisfacție deplină consumatorului.

arillu

BIZU

Magazinul BIZU oferă o gamă largă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbații, pentru care stilul, confortul și eleganța sunt importante. Fiecare colecție de haine este o combinație dintre un design modern, calitate înaltă și prețuri accesibile. BIZU oferă o gamă variată de încălțăminte pentru bărbați din piele naturală cu un design deosebit și stil special. Accesoriile de la BIZU sunt alese cu mult gust și acuratețe. Specialiștii magazinului vă propun ceasuri bărbătești de o înaltă calitate, genți pentru bărbați din piele naturală și eco dar și portofele pentru bărbați la prețuri avantajoase, și desigur, centura bărbătească din piele naturală care reprezintă un accesoriu indispensabil în arsenalul unui bărbat.

bizu

TRENDWOOD

TRENDWOOD este producătorul autohton de produse din piele naturală, care confecționează doar produse de lux datorită materialelor, texturilor și utilajelor de ultimă generație. Cu o experiență de 27 ani, această companie produce lucruri unice și în cantități foarte limitate. Una dintre caracteristicile distinctive ale TRENWOOD este faptul că produsele companiei sunt fabricate din materii prime existente, fie că este vorba de material textil de căptușeală sau din piele naturală rămasă din producția de colecții ale unor branduri mari. Aici veți putea alege mai ușor să ajungeți la un consum conștient și veți procura doar articole de bună calitate cu design individual, care vor deveni o investiție în garderoba dvs. și nu vor ieși niciodată din modă.

trendwood

Florentino Delure

Florentino Delure promovează individualitatea prin opțiunea de a vă crea propriul costum, propria cămașă și proprii pantofi din piele naturală italiană, punând la dispoziție stofe italiene de înaltă calitate și o gamă largă de culori și imprimeuri. Florentino Delure este expresia estetică a aspectelor fundamentale ale modei masculine și feminine.

Fiecare piesă semnată Florentino Delure este gândită de un grup de profesioniști care țin la calitatea înaltă a țesăturilor unite printr-o măiestrie extraordinară, dând naștere unei creații vestimentare unice. Eleganța și confortul ce denotă garanția unui preț corect și stabil îi echilibrează un statut ireversibil. Astfel Florentino Delure reprezintă viziunea orientată atât spre lux, cât și spre starea de bine.

florentino

LANA FURS

LANA FURS este magazin specializat în vânzarea articolelor din blană și din piele naturală de cea mai înaltă calitate. Aici veți găsii cele mai recente modele de modă și stiluri.

lana furs

Cesarini

Cesarini este un magazin de încălțăminte din piele naturală unde veți găsi întotdeauna produse de calitate superioară, la cele mai avantajoase preturi. Magazinul Cesarini s-a dezvoltat pe piața articolelor de încălțăminte dama din piele naturală cu mult succes, obținând recunoștința clienților datorită calității deservirii superioare. Aici veți găsi întotdeauna modele deosebite de pantofi, sandale, mocasini de sezon.

cesarini

Clarks Moldova

Magzainul Clarks Moldova este franciza brandului de încălțăminte Clarks ce a luat ființă în anul 1825. De la anul fondării și până în prezent, acest brand a reușit să ocupe una dintre primele poziții în clasamentul producătorilor din acest domeniu, deoarece realizează articole al căror design este inedit.
Ideea centrala a brandului Clarks consta în a realiza pantofi din piele naturală ce oferă un grad optim de confort.
Ceea ce face diferență între această marcă și restul producătorilor rezidă în faptul că pantofii Clarks înglobează tehnologii, ce permit respirația pielii și care facilitează menținerea într-o poziție firească a tălpii.

clarks

Carpisa

Carpisa este un magazin de piele pentru femei și bărbați. Carpisa pune la dispoziția clienților săi următoare categorii pentru femei:

  • Genți dame eco piele,
  • Genți dame piele naturală,
  • Genți dame textil,
  • Genți de ocazie,
  • Genți de plajă,
  • Portmonee dame.

Categorii pentru bărbați:

De asemenea, magazinul are în sortiment valize de diferite dimensiuni și accesorii.

carpisaDacă doriți să procurați articole din piele naturală atunci alegeți unul dintre magazinele menționate mai sus. De asemenea vă recomandă să vă documentați despre alte Top - 9 magazine de încălțăminte în Moldova. Pentru a completă ținuta dvs puteți să procurați și lenjerie intimă de la producătorii autohtoni, iar pentru că suntem în pragul verii și începe sezonul plajelor, vă oferim informații despre magazinele unde veți putea găsi costume de baie. Nu uitați să creați profilul de membru și să vă abonați la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Comentarii