Unde Găsim Cele Mai Frumoase Costume de Baie în Chișinău?

09 Iul 2021
4688
Unde Găsim Cele Mai Frumoase Costume de Baie în Chișinău?

Oare mai este nevoie să procurăm costume de baie? Vara, anotimpul când ne scăldăm nu doar în apă, ci și în raze de soare. Da, vara 2021 ne bucură din mai multe motive, unul dintre cele mai importante ar fi deschiderea treptată a granițelor cu țările calde, iar al doilea – oricând putem merge la piscină.

costum de baie 1

Unde procurăm cele mai frumoase costume de baie in Moldova?

Câte costume de baie din garderoba dvs este a unui brand autohton? Bineînțeles, alegerea unui costum de baie este la fel de importantă ca și celelalte articole vestimentare. Alegem corect costumul de baie după siluetă, mărime, culoare, materialul din care este confecționat etc. Cu aceasta vă descurcați, iar Lista.md vă prezintă un top de branduri autohtone care vă oferă diferite modele de costume de baie.

costum de baie 2

Iată unde găsim costume de baie - Chisinau:

MUAVE

Muave este un brand autohton ce realizează costume de baie din 2 piese, perfect pentru un bronz accentuat. Aici veți găsi diferite modele și culori disponibile: alb, negru, rosu, coral, verde, maro, albastru deschis și albastru închis. Un costum de baie oferă următoarele beneficii:

 • Stofă din plastic reciclat, rezistentă la apă sărată și clor.
 • Protecție împotriva razelor UVA- nu se va decolora la soare și protejează glandele mamare.
 • Efect hidrofilic.
 • Oferă compresie musculară și își menține forma.
 • Bacteriostatică și certificată de către OEKO-TEX - garantează absența substanțelor nocive.

muave

Dammex

Dammex este unul dintre cele mai cunoscute branduri autohtone care se ocupă de confecționarea și comercializare de costume de baie. Fiecare costum de baie este confecționat exclusiv din textile de origine italiană de cea mai înaltă calitate și se bucură de un nivel înalt de încredere în rândul clienților.

dammex

Invito.md

Invito – reprezentantul oficial în Moldova al producătorilor europeni cunoscuți, ce oferă spre comercializare: costume de baie, lenjerie de corp și haine de casă de calitatea înaltă pentru femei, bărbați, copii și adolescenți.

Magazinul Invito oferă clienților săi următoarele beneficii:

 • Cel mai mare sortiment de costume de baie și lenjerie de corp pentru bărbați și femei;
 • Actualizarea constantă a sortimentului de mărfuri;
 • Gamă largă de produse de lenjerie de corp pentru bărbați include mai mult de 100 de modele;
 • Garanție pentru calitatea produselor noastre;
 • Livrare comenzi pe teritoriul mun. Chișinău precum și în orice regiune a Moldovei;

Aici puteți face cumpărături online în mod confortabil și ușor, fără a părăsi casa, în timpul cel mai convenabil pentru dvs.!

invito

MilaVitsa

MilaVitsa pune la dispoziția doamnelor și domnișoarelor o colecție de costume de baie și lenjerie intimă. Fiecare costum de baie combină calitatea și creativitatea designului, inspirându-se din cele mai noi trenduri din industria modei. Comoditatea, excelența și recunoștința clienților este un motivator constant pentru acest brand.

milavitsa

Maicom

Maicom este brandul autohton de unde puteți cumpăra costume la cel mai accesibil preț. Sortimentul de produse include articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii împărțite în 3 categorii:

 • Categoria Lenjerie ( slipi, maiouri, halate, body, pijamale pentru femei, bărbați şi copii, etc. )
 • Categoria Sport: ( trening, pantaloni sport, şorţi, fuste, tricouri, hanorace, etc. )
 • Accesorii (ciorapi, colanți, etc.)

Fiecare produs marca Maicom, reprezintă o selecție deosebită a stofei, a designului creat și a combinațiilor de culori, optim pentru produse vestimentare cât mai variate. Pentru că fiecare client este unic și merită șansa de a se exprima vestimentar. De aceea, cele mai multe produse ale brandului sunt unicate.

maicom

Cătălina Osipov

Vă place să fiți mereu în centrul atenției? Chiar și la piscină? Atunci, acest brand este pentru dvs. Pe lângă faptul că oricare costum veți alege, formele dvs vor fi evidențiate, veți străluci ca o vedetă. Creatoarea acestor costume de baie s-a inspirat din cele mai cunoscute reviste și cei mai renumiți modelieri.

catalina

Eve.Cafune

Brandul care vă propune costume de baie îndrăznețe, stilate și unice pe piață și lenjerie intimă. Dacă doriți un costum de baie după propriul model, atunci puteți face comandă după propriile mărimi. Materialul din care sunt confecționate din stofe aduse din Italia, deci sunt de calitate superioară.

eve

Ravetti

Ravetti este brandul producător de costume de baie (Moldova) și lenjerie intimă pentru femei, care sparge toate stereotipurile despre modă. Criteriile de bază a brandului Ravetti sunt confortul şi calitatea, tocmai de aceea, articolele sunt confecționate din fibre naturale, care nu pun în pericol sănătatea femeii. Designerii de la Ravetti creează și costume de baie potrivite pentru orice siluetă. La acest brand autohton puteți găsi atât costume de baie întregi, cât și din două piese, atât în nuanțe pastelate, cât și cu printuri îndrăznețe.

ravetti

Aurore.md

Brandul Aurore coase costume de baie (Chisinau) la comandă, după mărimile și preferințele clientului, dar veți putea găsi și câteva modele în stoc. Fie că doriți un costum de baie separat sau întreg, roz sau negru, acesta va fi confecționat în maxim 24 de ore, iar fiecare detaliu va fi adus la perfectul absolut.

aurore

Frangipani

Frangipani este un brand autohton de îmbrăcăminte din in, dar și de costume de baie. Materialul din care sunt confecționate acestea sunt aduse din Bali, deci o dată ce-l veți îmbrăca vă veți simți ca o zeiță pe o insulă exotică. De asemenea, există și costume de baie pentru copii de la 4 anișori, la dorința clientului pot fi confecționate completuri mamă-fiică.

frangipaniBineînțeles, costume de baie (Chisinau) sau lenjeria intimă pot fi găsite și într-un centru comercial, dar tot mai bine arată cel confecționat de un anumit brand. Voi sunteți pregătiți de plajă? De unde ați cumpărat costumul pentru scăldat? Noi și utilizatorii Lista.md vom fi bucuroși să cunoaștem unde își fac cumpărăturile cititorii noștri. Înregistrați-vă și lăsați-ne în comentarii denumirea brandului dvs preferat.

Comentarii