Top - 9 Magazine De Încălțăminte în Moldova

08 Apr 2021
3523
Top - 9 Magazine De Încălțăminte în Moldova

Încălțămintea – piesă vestimentară importantă, nelipsită în garderoba fiecărui om. Aceasta este necesară zi de zi pentru a merge la serviciu, pentru plimbări, pentru dans, joacă, sport și alte activități. De aceea, când alegem încălțăminte pentru copii, încălțăminte pentru femei sau încălțăminte pentru bărbați mai întâi de toate trebuie ne axăm pe comoditatea acesteia. Dacă ar fi să punem criteriile de bază după care ne alegem pantofi, atunci vom observa că fiecare om alege ce să încalțe după propriul său stil, serviciu, activitate zilnică. În prezent avem o gamă variată de culori, forme și mărimi, sandale, mocasini, pantofi, botine, cizme, ghete de calitate pentru sport, pantofi speciale etc, iar în prezent se pot găsi reduceri pentru cizme de iarnă. Dar factorii care influențează alegerea sunt cel mai des prețul și calitatea.

De aceea fiecare își alege acel magazin de încălțăminte care are cele mai bune prețuri sau oferte speciale. Calitatea este mereu pe primul loc, niciodată nu vom cumpăra pantofi, ghete de calitate, sau sandale unică folosință, ne dorim ca aceasta să ne fie de folos mai mult de un singur sezon.

incaltaminte

Care magazine de încălțăminte pentru copii și adulți sunt cele mai populare în Moldova?

Fiecare are în vitrină branduri cu care colaborează sau au propriul brand. Un magazin poate fi considerat cel mai bun doar atunci când se poate lăuda cu o listă de clienți fideli și recenzii pozitive, mai ales când vine vorba de vreun magazin online de incaltaminte de iarna in Moldova, acesta trebuie să ofere mai mult decât un preț redus, el trebuie să ofere livrare sigură și rapidă, calitate și posibilitatea de rambursare.

Redacția Lista.md vă propune un articol informativ despre magazinele de încălțăminte din Moldova, pentru ca dumneavoastră să puteți compara prețurile, calitatea și alte detalii despre fiecare magazin de pantofi din acest top

Cristina

Cristina magazin de încălțăminte cu o reputație de invidiat, datorită echilibrului între calitate și preț a produselor. Magazinul vă pune la dispoziție o gamă de papuci, pantofi, cizme, ghete de calitate, sandale confecționate doar din piele naturală, aceastea sunt versatile prin modele autentice și accesibile.

cirstinaMagazin Zorile

Încă un magazin zorile încălțăminte de la producător autohton care activează pe piața din Moldova din anul 2008. Magazin Zorile este recunoscut ca un brand ce produce și comercializează pantofi, botine, papuci, sandale pentru întreaga familie cu o experiență ce depășește 70 ani de activitate. De-a lungul anilor, magazin Zorile s-a remarcat prin calitatea și varietatea ofertei de modele. Iar dacă introduceți în motoarele de căutare „magazinul zorile încălțăminte de iarnă pentru bărbați” veți găsi oferte speciale sau chiar lichidare de stoc.

zorileKonfi

Acest magazin de încălțăminte oferă o gamă largă de modele de ghete de calitate, botine, cizme, etc pentru copii și femei. Dacă căutați „konfi încălțăminte“ atunci acesta vă va fi recomandat precum un magazin online de încălțăminte ieftină. Acesta este perfect pentru întreaga familie.

konfiLumea Încălțămintei

Acest magazin de încălțăminte vă propune să alegeți dintr-o gamă avansată a mai multor branduri internaționale, cât și autohtone. De asemenea, aici se poate de găsit cizme, ghete de calitate, papuci, pantofi, sandale cu toc din piele naturală pentru întreaga familie. O vizită prin acest magazin vă va ajuta să economisiți bani și timp.

lumea incaltaminteiSalamander

Stil, confort și calitatea – acestea sunt principalele obiective pentru acest magazin de încălțăminte. Salamander are pentru fiecare sezon modele noi pentru toți membrii familiei. În fiecare magazin de încălțăminte Salamander veți putea găsi un preț bun și multe modele de accesorii, genți și încălțări. Acum puteți face comandă de pantofii preferați și într-unul dintre magazine online de încălțăminte Salamander.

salamanderOLDCOM

Acesta nu este doar un magazin de încălțăminte, ci și producător autohton, care a devenit lider pe piața Republicii Moldova în sfera. Acesta și-a început activitatea în anul 1994. În prezent, Oldcom produce 160 de modele pentru femei, bărbați și copii care pot fi găsite în cele 16 magazine răspândite pe întreg teritoriu țării.

oldcom

Potehin

Potehin și-a început activitatea în anul 2005, iar în prezent se află printre liderii în Moldova, procesul de producere unind tot ciclul tehnologic, începând cu procurarea materiei prime pentru încălțăminte, design-ul modelelor, finisând cu comercializarea modelelor în fiecare magazin de încălțăminte Potehin.

potehinTalismanstore

Talismanstore este un magazin de încălțăminte localizat în Chișinău. În dependență de sezon, asortimentul magazinului este format din adidași, ghete de calitate, pantofi, mocasini, sandale, botine, încălțăminte de vară, iarnă, toamnă. Pentru cei care procură încălțăminte online, li se oferă livrare gratuită în maxim 4 ore în Chișinău, sau 24 ore în orice altă localitate din Moldova.

talisman storeECCO

Incaltamintea Ecco a cucerit clienții din Moldova cu calitatea și confortul său. Acum aveți posibilitatea să faceți cunoștință cu întreaga colecție de pantofi ECCO prezentate într-un magazin de încălțăminte din Chișinău sau pe site-ul oficial al ECCO în Moldova.

ecco moldovaAcum este sezonul potrivit de a reînnoi garderoba cu o pereche de papuci noi, dar mai întâi află cum să alegi corect mărimea la încălțăminte. Mai mult de atât, redacția Lista.md vă face cunoștință cu cele 14 branduri de încălțăminte din Republica Moldova, iar membrii platformei vor fi curioși să afle care este brandul dvs preferat și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii