Un Mărțișor din suflet - 1 Martie

01 Mar 2018
3001
Un Mărțișor din suflet - 1 Martie

1 Martie, bine ai sosit primăvară. Deși afară sunt temperaturi destul de scăzute în inimile oamenilor predomină sentimentul de sărbătoare. Agitația populației în piețe și magazine se datorează dorinței de a găsi un mărțișor special pentru colegi, copii, soții, bunei. Această tradiție de a dărui câte un mărțișor oamenilor dragi este un gest nostim, o dată cu mărțișorul se oferă flori si felicitări. Zâmbetele doamnelor și domnișoarelor nu spun decât că se apropie 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, care o să le aducă mai multe flori și cadouri. Până bărbații stau la îndoială despre care este cadoul care și-l dorește femeia perfectă de lângă ei, unele dintre companii deja au pregătit oferte special dedicate acestei primăveri cu prilejul venerării femeii.

Vă prezentăm cele mai timpurii oferte ale acestei zile:


1. Vinăria Castel Mimi

Vinăria Castel Mimi vă aduce oferta primăverii într-un pahar de vin Castel Mimi Roșu de Bulboaca și Cricova, două vinuri savuroase și armonioase, această ofertă include și alte vinuri deosebit de gustoase la prețuri accesibile.

2. Air Moldova

Compania aeriana din Moldova reduce prețul biletelor cu 70% pentru a oferi posibilitate bărbaților de a surprinde zeița sa cu o vacanță binemeritată.

3. Sun Communication

Sun Communication vine cu oferte noi pentru toți clienții săi din Chișinău. Pachetul Trio si Trio plus presupune conectare la televiziunea digitală, internet și telefonie fixă la prețuri reduse de 239lei și 279lei.

4. Librăria “Bestseller. Books, Tea&Coffee”

Librăria “Bestseller. Books, Tea&Coffee” anunță reduceri de 70% pentru toate cărțile online și cele de pe rafturile acesteia. Primăvara este anotimpul perfect de a te pierde printre rândurile cărților în aer liber. De asemenea oferta este perfectă pentru bărbații care au lângă ei femeia pasionată de lectură.

Comentarii