Totul pentru unghii. Găsește un magazin de geluri pentru unghii

12 Mai 2022
2173
Totul pentru unghii. Găsește un magazin de geluri pentru unghii

Ești meșteriță de unghii? Atunci tu cunoști cel mai bine unde și care magazin de geluri pentru unghii are cel mai larg sortiment de produse, sau posibil chiar ai un magazin preferat. Pentru că mâinile sunt mereu expuse la exterior, manichiura, precum și make upul sunt elementele cele mai importante ale unei ținute, de aceea calitatea acestora trebuie să fie impecabile.

unghiiPentru a avea manichiura și pedichiura perfecte, este nevoie de ustensilele potrivite. Fie că este vorba de un salon, fie că este vorba de uz personal, instrumentele sunt de neînlocuit atunci când vine vorba de manichiura și pedichiura. Primul pas în realizarea unghiilor perfecte consta în curățarea acestora și obținerea unei forme potrivite, apoi alegem un gel de unghii dup preferințe.

Care magazin de geluri oferă cele mai calitative materiale pentru alungirea unghiilor?

unghiuteManchiura perfectă va fi obținută doar cu un gel pentru unghii de înaltă calitate. Gelul și lacul de unghii sunt produsele cosmetice folosite de femei pentru îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor, iar redacția Lista.md vine cu un top de magazine de geluri pentru unghii

Infinity Cosmetics

Infinity Cosmetics - este un magazin online pentru manichiură, unde veți găsi totul pentru unghii, machiaj, epilare, extensia genelor, modelarea sprâncenelor, materiale pentru alungirea unghiilor, decorațiuni, şi alte produse cosmetice. Infinity Cosmetics vă pune la dispoziție cele mai bune produse de calitate înaltă, ale celor mai cunoscute branduri pentru a satisface cerinţele clienților.

infinity

R.I.O Premium

R.I.O Premium este un magazin și producător de produse cosmetice din Moldova . Prima linie a fost propusă pentru a oferi cumpărătorilor gel pentru unghii și alte produse cosmetice de calitate superioară și o tehnologie nouă și modernă în lucru care pot oferi aceste materiale pentru alungirea unghiilor Premium. Principalele principii după care se conduc inginerii companiei este satisfacția cerințelor clienților – și anume, calitatea și confortul. Compania lansează produse cosmetice noi în fiecare sezon și ține pasul cu trendurile internaționale.

rio

Globalfashion

Globalfashion este un magazin online pentru manichiură unde veți găsi totul pentru unghii și make up. Pe platforma magazinului veți găsi produse din următoarele categorii:

 • Materiale pentru alungirea unghiilor,
 • Coafură,
 • Machiaj,
 • Extensii de gene,
 • Genți și valize,
 • Epilare,
 • Tehnică specială,
 • Parafinoterapie,
 • SPA produse,
 • Promoții,
 • Aerograf,
 • Parfumerie.

Globalfashion face livrări în orice colț din țară prin intermediul poștei.

global

Mack'S Professional

Mack'S Professional este un brand internațional de produse profesionale și materiale pentru alungirea unghiilor ce are la bază o gamă largă de culori, geluri de construcție și cele mai inovative accesorii.

Povestea brandului "Mack'S" a început din anul 2001, iar în prezent acesta a devenit cel mai popular și recomandat brand la nivel internațional având distribuitori oficiali în diferite țări, iar succesul evoluției rapide se bazează pe calitatea produselor și satisfacția clientului.

maks

DyaNails

DyaNails oferă produse de înaltă calitate de la producători renumiți precum: Mak's Professional, Kodi, Le Vole, Global - lideri pe piețele internaționale specializate. Pe rafturile magazinului aveți la dispoziție: gel pentru unghii și lac de unghii prezentate într-o gamă largă de culori și texturi. De asemenea, pentru meșteri care se ocupă cu extensii de unghii, aici sunt expuse materiale pentru alungirea unghiilor de înaltă calitate la prețuri rezonabile.

dya

SvitolArt

SvitolArt oferă spre comercializare produse profesionale pentru manichiură și materiale pentru alungirea unghiilor, gel de unghii, lac de unghii pentru pedichiură, produse cosmetice pentru machiaj permanent, extensii de gene, epilare. De asemenea, specialiștii magazinului sunt profesioniști în domeniul frumuseții și din dragostea pentru frumos, vă oferă educație profesională în domeniul serviciilor de înfrumusețare.

silvo

Make-up.md

Acest magazin de make up este unul care vă invită nu doar să procurați machiaje ieftine, ci și să aplicați pentru machiaj de școală. Pe lângă toate produsele de make up, în vitrina magazinului veți putea găsi și un gel pentru unghii după preferințele dvs.

makeup

Un gel pentru unghii joacă un rol esențial în realizarea unei manichiuri impecabile. Noi cunoaștem foarte bine cât de importante sunt produsele de calitate, de aceea, magazinele prezentate mai sunt vă asigură calitate înaltă pentru materiale pentru alungirea unghiilor și totul pentru unghii. Pentru a fi la curent cu țâțe noutățile companiilor autohtone, vă încurajăm să creați profilul de membru și să vă abonați la newsletter.

Comentarii