TOP Servicii de Catering Calitative in Moldova

30 Iul 2021
7163
TOP Servicii de Catering Calitative in Moldova

Tot mai des auzim despre servicii de catering pentru evenimente, dar nu toți cunoaștem ce anume include acest serviciu. Astăzi, vom face toate investigațiile despre aceste servicii de catering și care firmă de caterimg la domiciliu este cea mai recomandată.

În primul rând trebuie să accentuăm că serviciile de livrare la domiciliu nu au nicio treabă cu acele servicii de catering care sunt mult mai complexe. Catering este un cuvânt cu proveniență engleză, care înseamnă preparare, livrare și deservire de mâncare, pe când celelalte localuri cu livrare la domiciliu oferă doar preparare și livrare.

catering1Cine apelează cel mai des la servicii de catering? Când ne dorim să organizăm un eveniment de nota 10, fără multe bătăi de cap, atunci căutăm o firmă de catering în Chișinău. Dar cel mai des, la aceste servicii de catering apelează firmele ce organizează evenimente. De obicei, pe lângă serviciile obișnuite de catering, unele firme oferă servicii de catering mult mai complexe precum: deservire și organizare de evenimente în aer liber, un meniu bogat de băuturi alcoolice și non alcoolice, iar meniul de preparate se stabilește împreună cu clientul, întregul meniu se discută și se întocmește cu bucătarul șef.

La Cine Apelăm pentru Servicii de Catering in Moldova?

catering2Dacă doriți să organizați un eveniment pentru a petrece timp alături de prieteni și familie, fie în aer liber sau în spațiu închis și doriți ca acesta să impresioneze oaspeții Dvs până la mici detalii, începeți să căutați firme care oferă servicii de catering (Chisinau). Și pentru că timpul este o resursă foarte prețioasă, redacția Lista.md deja a cercetat acest domeniu și vă pune la dispoziție un Top 10.

Select RENT

Select RENT oferă servicii de catering și servicii de chirie a inventarului precum:

 • Corturi de diferite dimensiuni
 • Mobilier (mese de diferite dimensiuni, scaune Hilton și scaune foldabile, mese pentru cocktail, set fotolii moi și set mobilă de ratan)
 • Textil (fețe de masă de diferite dimensiuni, huse pentru scaune și fundițe colorate pentru scaune)
 • Atribute (stâlp delimitator, ventilator cu apă, încălzitor electric, încălzitor cu gaz, grătar)
 • Echipament (ecran LED, TV LED 42”, podium, bar mobil, generator silențios 32kW/45kW)
 • Vesela (platouri, pahare, tacâmuri, tave, accesorii)

select

Lunchbox

Lunchbox prestează servicii de catering precum prânzuri la birou cu livrare în Chișinău.

 • Servicii zilnice pentru clienții corporativi pe bază de contract. Nr. minim de porții – 35.
 • Meniu - echilibrat, variat și consistent – În fiecare zi se livrează bucate diferite. Meniul se stabilește împreună cu clientul pentru următoarele 2 săptămâni.
 • Prețul unui meniu începe de la 45 lei.
 • Livrare gratuit în raza capitalei. Gustările sunt împachetate comod, ajung calde și proaspete.
 • Se respectă toate măsurile de siguranță a alimentelor, atât la preparare cât și la livrare.

LunchBox oferă O ZI DE TEST GRATUITĂ pentru potențialii clienți (5 porții), pentru a vă asigura de respectarea cantitativă și calitățile gustative.

lunchbox

Cafe City Bistro

Cafe City Bistro oferă servicii de catering pentru evenimente, dar și pentru companii. Livrarea de bucate se face pe bază de contract. Aici fiecare gurmand își va găsi felul de mâncare preferat, dar cel mai important este că mâncarea pe care o comandați este sănătos și delicios, în același timp. Livrarea la domiciliu este gratuită în orașul Bălți.

city bistro

Mico Catering

Mico Catering oferă servicii catering de calitate, iar în relația cu clienții se pune pe primul plan corectitudinea. Mico Catering poate asigura logistica necesară pentru organizarea oricărui tip de eveniment, atât la domiciliul sau sediul clientului, cât și în spații special amenajate. Micro Catering deservește toată gama de evenimente posibile – nuntă, botez, aniversare, inaugurare de sediu, petreceri de Crăciun, evenimente mondene și culturale, cursuri și conferințe, etc. Calitatea și reponsabilitatea este garantată!

mico

Fresh Catering

Fresh Catering este compania care realizează cele mai frumoase și inedite evenimente cum ar fi: banchete, nunți, fourchette, aniversări, evenimente în aer liber indiferent de locație. Fresh Catering este formată din profesioniști în domeniu, cu experiență de peste 10 ani, atât în țară cât și peste hotare. Preferințele clienților sunt prioritare, aceștia fiind deserviți cu cele mai bune și gustoase bucate pentru orice buget.

fresh

City-Catering

City-Catering este o companie modernă și dotată cu o hală de producere bine echipată, care prestează servicii de catering pentru orice tip de eveniment. Personalul este motivat corespunzător și interesat de satisfacția clienților, lucrând în conformitate cu standarde ridicate. Bucatele sunt preparate doar prin metode sănătoase: la cuptor, la aburi. Angajații companiei au multă experiență, totul este foarte modern, de înaltă calitate, gustos și livrat la timp.

city

Amaris

Amaris vă oferă servicii de catering profesionale și mâncare delicioasă pentru o petrecere de poveste în confortul localului dumneavoastră. Compania va crea meniuri complete ținând cont de natura evenimentului și preferințele Dvs, de la Coffee Break, Finger Food și Bufet Suedez; până la Banchet, Barbeque Party și Office Catering.

amaris

Morărița Catering

Morărița Catering va pregăti masa pentru orice sărbătoare sau eveniment prin catering la domiciliu.

Cu Morărița Catering veți primei comanda operativ, direct la Dvs acasă pe masă sau oficiu, în orice sector din Chişinău. Dacă aveți poftă de plăcinte, învârtite sau sărmăluţe și nu aveți timp să le gătiți, Morărița Catering vă vine în ajutor, oricând și oriunde.

morarita

BOX CATERING

BOX CATERING vă oferă servicii de catering de calitate înaltă pentru deservirea oricărui tip de evenimente de orice amploare și totodată livrăm bucate de restaurant în box-uri speciale oriunde vă veți afla. Iată care sunt serviciile corporate la care puteți apela

 • Fourchette-uri
 • Pauze de cafea
 • Conferințe
 • Seminare
 • Traininguri
 • Petreceri Corporative
 • Lansări de Produse și Inaugurări
 • Expoziții și Târguri

box

SUMMIT Restaurant&Catering

SUMMIT Restaurant&Catering vă pune la dispoziție mâncare proaspătă și bună, fiind atenți la producătorii ingredientelor, pe care le folosim. Firma de catering la domiciliu preferă produsele locale și sustenabile, pe cât de des este posibil. Pe lângă asta, mâncarea va fi nu doar gustoasă și sănătoasă, dar și aspectuoasă. Începând cu primul apel sau vizită și terminând cu consultațiile și formalitățile post eveniment, toate vor fi o amintire plăcută pentru toată viața.

summitAtunci când apelăm la servicii de catering (Chisinau) ne așteptăm la calitate și prețuri avantajoase. Din acest considerent, redacția Lista.md va oferit un top al celor mai bune companii. Cu certitdine, fiecare are preferatul său, de aceea vă îndemnăm să vă înregistrați și să ne lăsați în comentarii recenziile dvs despre astfel de servicii.

Comentarii