Descrierea companiei

Select RENT oferă servicii de chirie a inventarului precum:

-Corturi de diferite dimensiuni

-Mobilier (mese de diferite dimensiuni, scaune Hilton și scaune foldabile, mese pentru cocktail, set fotolii moi și set mobilă de ratan)

-Textil (fețe de masă de diferite dimensiuni, huse pentru scaune și fundițe colorate pentru scaune)

-Atribute (stâlp delimitator, ventilator cu apă, încălzitor electric, încălzitor cu gaz, grătar)

-Echipament (ecran LED, TV LED 42”, podium, bar mobil, generator silențios 32kW/45kW)

-Vesela (platouri, pahare, tacâmuri, tave, accesorii)

Subcategorii: Servicii utile(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie ZUGRO SRL
ZUGRO SRL

ZUGRO înseamnă calitate și încredere. De la eficacitatea și avantajul tehnologic, la respect și servicii de cel mai înalt nivel. Zimbrul reprezintă puterea, sănătatea și abundența. Este făptura ce întruchipează calmul, dar și determinarea, dedicație familiei și protecție. Agilitatea și vigoarea sunt și ele simboluri ale zimbrului. Anume din aceste motive, ca simbol al brandului, a fost ales zimbrul.

Chișinău
Companie CLEANTOBE by SARKS AGENCY
CLEANTOBE by SARKS AGENCY

CLEANTOBE by SARKS AGENCY este o companie specializată în servicii de curățarea spațiilor private și publice. Compania folosește doar detergenți ecologice de curățare. Compania oferă o gamă largă de servicii: curățarea generală, curățarea spațiilor locative, curățarea birouri, curățarea spațiilor educaționale, curățarea de întreținere, curățarea după reparație, dezinfectare și dezinsectare.

Chișinău
Companie Rabotniki.md
Rabotniki.md

WWW.RABOTNIKI.MD a lansat o platformă-online pentru specialiști în construcții din toată Moldova. Cât de util pot fi rabotniki.md pentru tine?  ✔ Deja astăzi puteți rezolva orice problemă în construcție, să economisiți timpul, nervii și banii pentru a găsi cel mai bun specialist. ✔ Dacă sunteți un specialist competent în construcții, atunci o dată și pentru totdeauna vei înceta să mai cauți clienți și o să începi să primești comenzi profitabile în s

Chișinău