Descrierea companiei

Lunchbox - prânzuri la birou cu livrare în Chișinău.

*Produs realizat de Restaurantul Select!

! Lucrăm cu clienții corporativi pe bază de contract. Nr. minim de portii - 35.

 
Meniu - echilibrat, variat și consistent – În fiecare zi livrăm bucate diferite. Stabilim împreună meniul pentru următoarele 2 săptămâni.

Prețul unui meniu începe de la 45 lei. 

Livrăm gratuit în raza capitalei. Gustările sunt împachetate comod, ajung calde și proaspete.

Respectăm toate măsurile de siguranță a alimentelor, atât la preparare cât și la livrare.

Oferim ZI DE TEST GRATUITĂ pentru potențialii clienți (5 porții), pentru a se asigura de respectarea cantitativă și calitățile gustative.

Subcategorii: Servicii utile(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Ecleaning.md
Ecleaning.md

Servicii Profesionale de CurățenieSuntem o companie de curățenie care pune accentul pe calitatea lucrărilor și pe sadisfacția clienților noștri.Ofertele noastre sunt flexibile și adaptate cerințelor tale. Nu trebuie decît să ne contactezi și vom trimite un reprezentant al firmei noastre pentru o evaluare gratuită, transparentă și onestă, a spațiului tău. În urma evaluării i-ți vom comunica prețul exact , pentru serviciile dorite. Orele de lucru le vom stabili de comun acord. Contacte

Chișinău
Companie EuroBeton
EuroBeton

Compania înființată în 2005 este specializată în producerea betonului. Prin tehnologia utilizată, compania acoperă atât cerințele tot mai complexe de pe piața construcțiilor, cât și respectă normele de protecție a mediului!

Bălți
Companie IdeaHome
IdeaHome

Salut! Suntem echipa IdeaHome ! Ideahome.md·Среда, 28 ноября 2018 г.Ne place să creăm emoții în locuința ta, indiferent dacă este vorba de apartament, casa, oficiu sau spațiu comercial. Pentru noi a face reparație, nu înseamnă doar a schimba tapete, a zugrăvi pereți sau a schimba teracota în baie. Noi schimbăm imaginea și atmosfera spațiului, aducem confortul în lumea ta.Dacă v-ați hotărât să faceți reparație, echipa noastră vă stă la dispoziție !Noi ofe

Chișinău