Описание компании

LUNCHBOX - комплексные обеды с доставкой по Кишиневу.

*Продукт марки Ресторана Select!

Работаем с корпоративными клиентами на основе контракта, от 30 порций.

Меню - Сытные и разнообразные комплексные обеды – каждый день разные блюда.

Стоимость одного меню от 45 лей.

Доставляем  комплексные обеды бесплатно по всей столице. Свежие и в удобной упаковке.

Соблюдаем меры безопасности как при приготовлении, так и при доставке.

Предоставляем ТЕСТОВЫЙ ДЕНЬ - 5 порций на пробу, бесплатно. Чтобы Вы смогли убедится в  вкусовых качествах продукта и его соответствии с указанным граммажом.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Empire Group SRL
Empire Group SRL

Propunem soluții pentru construcții și reparații, dar și proiecte de arhitectură și design pentru clădiri rezidențiale, oficii, spații comerciale sau apartamente.

Кишинёв
Компания KROVTEH SRL
KROVTEH SRL

Compania KROVTEH SRL - lider pe piața națională a materialelor de construcție și asamblare a acoperișurilor pentru case și blocuri de locuit. Ne ghidăm în activitatea noastră de profesionalism, calitate și diversitate. Portofoliul produselor noastre este unul extins, fiind format din țiglă metalică (perfectă pentru acoperișurile spațiilor locative sau industriale), tablă profilată (perfectă pentru garduri, acoperișuri) și accesorii. Fiecare detaliu este conceput cu grijă și atenție la deta

Кишинёв
Компания Palace Construct SRL
Palace Construct SRL

PALACE CONSTRUCT - servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Compania PALACE CONSTRUCT SRL, oferă servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Ținând cont de experiența, calificarea personalului și rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că o colaborare, nu poate fi decât benefică, atât pentru dumneavoastra cât și pentru noi.

Кишинёв