Описание компании

Compania de construcții Astercon din Chișinău; gestionează, controlează și monitorizează personal, prin echipa sa de profesioniști, întregul proces de dezvoltare a proiectelor sale de apartamente. Toate etapele lor de execuție, de la conceperea proiectului arhitectural și până la finalizarea apartamentelor și predarea clienților, sunt executate la cel mai înalt nivel. În cei 10 ani de activitate, am reușit să câștigăm încrederea clienților prin dedicația pentru muncă și calitatea proiectelor noastre, menite să unească familii și să le asigure confortul mult dorit.
Suntem aici să îndeplinim vise și să oferim clienților oportunitatea de a procura apartamente noi în Chișinău, asigurând, astfel, implementarea unor standarde superioare de calitate în toate proiectele noastre, precum și respectarea angajamentelor asumate față de viitorii proprietari ai locuințelor.

Подкатегории: Всё для дома

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания AB Partners
AB Partners

<p class="MsoNormal">Biroul de Arhitectura si Design AB + Partners a fost fondat, in 2015, de arhitectul Alexandrin Buraga si a devenit in scurt timp recunoscut la nivel international. In activitatea noastra ne focusam atentia pe solicitarile clientilor si oferim servicii de cel mai inalt nivel, calitatea acestora fiind asigurata de o echipa mare de profesionisti.

Кишинёв
Компания SANITAR
SANITAR

Curatatoria de covoare si perne "Sanitar" va propune o gama larga de servicii ce tine de curatenie.Curatarea covoarelor se face cu ajutorul utilajelor moderne care ne permite efectuarea comenzii timp de pina la 5 zile. Etapele de curatare: 1.Deprafuirea covorului 2.Spalarea cu monoperia sau la masina automata. 3.Centrifugarea (eliminarea circa 90% de apa) 4.Uscarea in camera special amenajata. 5.Livrarea dus si intors este gratis

Бельцы
Компания Termodinamic Trade SRL
Termodinamic Trade SRL

   Мы представляем собой опытную компанию которая без сбоеввыполняет свою работу.    Компания ТermoTrade предоставляет полный спектр услуг по проектированию, монтажу, обслуживанию, ремонту систем отопления, водоснабжения, канализации, кондиционирования, солнечныех систем горячего водоснабжения и отопления. Специалисты компании имеют опыт работы в данной сфере услуг начиная с 2009 года.    Мы выполняем работы для офисных и административных зданий, промышленных,

Бельцы