TOP 10 - Companii de Creditare pentru nevoile dvs financiare

27 Oct 2021
186
TOP 10 - Companii de Creditare pentru nevoile dvs financiare

Câte companii de creditare cunoaștem în Republica Moldova și care sunt condițiile de acordare a unui credit doar cu buletinu? Nu le cunoaștem cu exactitate numărul, dar în mod sigur finanțarea persoanelor fizice de către companii de creditare devine tot mai populară în Republica Moldova și mulți cetățeni apelează la acestea pentru a obține un credit cu buletinu într-un timp scurt și cu condiții de creditare cât mai favorabile.

Înainte de a beneficia de un credit doar cu buletinu este bine să conștietizați că creditul nu este doar despre bani ușori, ci și o responsabilitate. De aceea, ar fi bine să comparați mai multe oferte de creditare bancare sau alte credite fără certificat de salariu.

Dacă nu sunteți angajat sau nu aveți un loc de muncă stabil aveți la dispoziție companii care oferă credite pentru persoane fără loc de muncă, dar bineînțeles cu alte condiții de finanțare.

credit1

Care companii de creditare oferă credit doar cu buletinul?

Astăzi vă prezentăm un top alcătuit din companii de creditare la care puteți apela pentru un credit doar cu buletinu, ba chiar și un credit fără să fii angajat. Vedeți în continuare acest TOP

credit7

Forza

Forza este una dintre primele companii de creditare de la noi din țară. Aici puteți beneficia de un credit doar cu buletinu într-un timp scurt. Iată ce condiții de finanțare trebuie să îndepliniți pentru a obține acesta:

  • Persoană fizică. Vârsta de la 18 la 70 ani.
  • Posedarea buletinului de identitate valabil.
  • Suma creditului: de la 1.000 la 10.000 lei.
  • Termenul de creditare: de la cinci zile pana la o luna.
  • Rate și comisioane: 0% pentru clienți noi, fără comisioane ascunse.
  • Banii în numerar sau pe card în ziua semnării contractului.

Pentru a obține credit doar cu buletinu este nevoie să aplicați online și să așteptați verificare cererii.

forza

Împrumut.md

Împrumut.md s-a plasat printre cele mai bune companii de creditare care oferă:

  • Credit online,
  • Credit de consum,
  • Credit doar cu buletinu,
  • Credit fără gaj și intermediari în Chișinău și Moldova

Împrumut.md este specializată în credite rapide, cu termen de rambursare de la 2 până la 24 luni. Misiunea companiei este de a oferi soluţii pentru problemele financiare urgente.

imprumut

Credit Ușor

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind una dintre companii de creditare cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă. Apelând la serviciile de finanțare ale acestei companii veți putea obține credit doar cu buletinu, fără comisioane ascunse. Succesul companiei este asigurat în mare parte de personalul companiei, creat dintr-o echipă dinamică de profesioniști, dar și datorită principiilor fundamentale utilizate în activitatea de zi cu zi.

creditusor

O.C.N. Credite Pentru Toți SRL

O.C.N. Credite Pentru Toți SRL una dintre companii de creditare în Chișinău care oferă cele mai bune oferte financiare și care are drept obiectiv de bază creditarea responsabilă a persoanelor fizice din Republica Moldova.

Echipa de profesioniști care zilnic muncește pentru a satisface necesitățile clienților își propune să crească cultura financiară a populației și să promoveze zilnic raționalitatea, transparența și profesionalismul în procesul de creditare. Pentru a obține un credit doar cu buletinu aveți nevoie doar de actul de identitate, iar în cazul achitării anticipate, beneficiați de reducere la dobândă.

creditpentrutoti

Kreddy.md

Finstar Financial Group este face parte din companii de creditare internațională de investiții privată care operează în Europa, SUA, Asia, America Latină și CSI. Grupul este axat pe fintech, dar istoric a avut un mare succes în domeniile serviciilor financiare, tehnologiei informaționale, retail FMCG, mass-media și imobiliare. Finstar are 20 de ani de experiență în lansarea de proiecte noi, restructurarea companiilor existente, încheierea de acorduri de parteneriat, fuziuni, achiziții și investiții în start-up-uri.

kreddy

Vcredit

Vcredit este una dintre companii de creditare care acordă împrumuturi în regim online. Astfel, clienții pot beneficia de un împrumut 100% online, fără hârtii, iar banii sunt virați în cont în aceeași zi. Compania este într-un proces continuu de îmbunătățire a produselor financiare oferite, pentru a fi mai aproape de dorințele clienților potențiali.

vcredit

IuteCredit

IuteCredit este de a fi cea mai rapidă cea mai rapidă dintre companii de creditare nebancară din Republica Moldova. Compania este disponibilă 24/7, online, în telefonul dvs mobil sau într-unul din birouri în timpul orelor de lucru. În cazul în care nu puteți fi contactat imediat, angajații companiei vor reveni cu un apel în următoarea zi lucrătoare pentru a răspunde nevoilor și întrebărilor dvs.

iute

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu nou pe piața Republicii Moldova care va schimba percepția și tot ce ați crezut până acum despre companii de microfinanțare. În doar câteva minute puteți aplica pentru un credit doar cu buletinu. Imediat după înregistrare, puteți intra în contul dvs personal de unde puteți accesa direct serviciile noastre: solicitarea unui nou împrumut, folosirea punctelor bonus din Cashback, rescadențarea împrumutului, rambursarea împrumutului. Cu opțiunea Cashback împrumuturile CreditPrime devin unele din cele mai avantajoase de pe piață. Generozitatea cu care compania răsplătește clienții fideli pentru rambursarea în termen este un argument în plus ca să vă onorați la timp obligațiile de plată și să evitați orice fel de penalități.

creditprime

B&B Credit

B&B Credit ajută oamenii simpli să își rezolve nevoile financiare și acordă până la 15000 lei credit doar cu buletinu de identitate. B&B Credit este una dintre companii de creditare în Chișinău, dar și în toată Moldova. Cererea de credit o puteți expedia online și în 10 minute veți putea beneficia de bani.

bbcredit

Credit7

Credit7 face parte din grupul financiar nonbancar internațional Aventus Group, cu reprezentanță în 14 țări, printre care Polonia, Rusia, Kazahstan, Vietnam și Ucraina.

Din 2017, compania activează pentru a face creditele pe termen scurt mai accesibile. Pentru a solicita un credit este suficient să completați un formular pentru a obține credit doar cu buletinu. Răspunsul este transmis prin SMS, timp de 7 minute. Banii fie sunt transferați pe card sau portofelul electronic (Paynet, Runpay & Bpay), fie pot fi ridicați la oficiile Poștei Moldovei, sucursalele Victoriabank sau stațiile Petrom.

credit7

Fiecare dintre aceste companii de creditare vine în ajutorul cetățenilor pentru a obține finanțare pentru nevoi personale sau oarecare necesități ale acestora. Lista.md așteaptă opiniile dvs despre serviciile de creditare la care ați apelat. Pentru aceasta nu uitați să vă înregistrați și să ne lăsați comentarii. Iar pentru mai multe informații utile abonați-vă la newsletter.

Comentarii