Descrierea companiei

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.

Subcategorii: Servicii utile(Altele)
11 Mai 2023

Am apelat la Credit Ușor în urma unei simple recomandări și vreau să spun că sunt uimită de condițiile acestei companii. Oferă credite nebancare foarte accesibile, iar pentru cei care nu se pot apropia la oficiu există și varianta de credit online. Cei mai bravo!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
03 Apr 2023

Ce mai bună companie pentru un credit online în Chișinău. Nu regret absolut deloc că i-am ales, deoarece aplicând pentru un împrumut rapid am avut parte de profesionalism și transparență totală. Vă mulțumesc!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
09 Mar 2023

Mă bucur mult că am ales anume Credit Ușor pentru un credit direct pe card. La ei ai parte de credite avantajoase și fără comisioane ascunse, ceea ce este foarte important!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie SRL Sanitar-Plus
SRL Sanitar-Plus

Montarea banerilor și alte lucrări de ridicare Lucrări de montare, instalare (conditionere, sisteme de ventilare etc. ) Vopsirea fațadelor. Instalarea ulucelor

Bălți
Companie Glucose
Glucose

Servicii de control și gestionare a afacerii și clienților. Analiza calitativă a proceselor de măsurare a companie cu ajutorul unui sistem de management.  

Chișinău
Companie iGranit.md
iGranit.md

Monumente funerare de calitate superioară: elaborare, instalare, restaurare şi amenajare, întreţinere morminte.

Chișinău