Описание компании

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.

11 Май 2023

Am apelat la Credit Ușor în urma unei simple recomandări și vreau să spun că sunt uimită de condițiile acestei companii. Oferă credite nebancare foarte accesibile, iar pentru cei care nu se pot apropia la oficiu există și varianta de credit online. Cei mai bravo!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
03 Апр 2023

Ce mai bună companie pentru un credit online în Chișinău. Nu regret absolut deloc că i-am ales, deoarece aplicând pentru un împrumut rapid am avut parte de profesionalism și transparență totală. Vă mulțumesc!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
09 Мар 2023

Mă bucur mult că am ales anume Credit Ușor pentru un credit direct pe card. La ei ai parte de credite avantajoase și fără comisioane ascunse, ceea ce este foarte important!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Другие компании

Компания Colass SA
Colass SA

S.A.Colass - partenerul tău de încredere în construcţia obiectelor pentru colectarea, păstrarea şi prelucrarea cerealelor. PROIECTĂM * EXECUTĂM * CONSTRUIM

Кишинёв
Компания Perfectum Module
Perfectum Module

PERFECTUM MODULE este primul producător de containere modulare din Moldova.  Misiunea noastră este să îmbunătățim și să simplificăm viața în lumea modernă. Considerăm că munca noastră este de succes dacă clienții noștri obțin libertatea de a alege, privilegiul de mobilitate și independență într-o lume care se schimbă constant. Astfel, căutăm și selectăm cele mai relevante și moderne soluții care respectă aceste principii. O abordare individuală ne permite să înțelege

Кишинёв
Компания Forrest.Center
Forrest.Center

Интернет-магазин товаров для строительства и ремонта с доставкой по Молдове.

Кишинёв