Описание компании

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.

11 Май 2023

Am apelat la Credit Ușor în urma unei simple recomandări și vreau să spun că sunt uimită de condițiile acestei companii. Oferă credite nebancare foarte accesibile, iar pentru cei care nu se pot apropia la oficiu există și varianta de credit online. Cei mai bravo!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
03 Апр 2023

Ce mai bună companie pentru un credit online în Chișinău. Nu regret absolut deloc că i-am ales, deoarece aplicând pentru un împrumut rapid am avut parte de profesionalism și transparență totală. Vă mulțumesc!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
09 Мар 2023

Mă bucur mult că am ales anume Credit Ușor pentru un credit direct pe card. La ei ai parte de credite avantajoase și fără comisioane ascunse, ceea ce este foarte important!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Другие компании

Компания Perro Art Gallery
Perro Art Gallery

Echipa ,,PERRO" vă oferă posibilitatea de a deține produse unicate, create special pentru specificul și designul locațiilor dumneavoastră .

Кишинёв
Компания PrimeImobil Grup - Agentie Imobiliara
PrimeImobil Grup - Agentie Imobiliara

«PrimeImobil grup» специализируется на оказании всего комплекса услуг на рынке недвижимости Молдовы: купля и продажа квартир, новостроек, коммерческой недвижимости, домов, дач, земельных участков.

Кишинёв
Компания CIARTS-MEDIA SRL
CIARTS-MEDIA SRL

Companie de publicitate vizuală și poligrafie Servicii de multiplicare Cifrarea casetelor Servicii foto & video

Кишинёв