Reduceri și oferte de 8 Martie

05 Mar 2018
2658
Reduceri și oferte de 8 Martie

Femeia este un adevărat exemplu viu al sacrificiului. Femeia mereu a fost simbolul frumuseții, simbol al gingășiei și delicateții. Femeia este izvorul de creativitate și inspirație, pentru pictori, autori, poeți, cântăreți, o adevărată muză pentru bărbați. Mamă, iubită, soție, prietenă totul într-o simpla creatura firavă, Femeia. De-a lungul istoriei observăm o evoluție fenomenală a atribuției femeii la viața socială spargând stereotipele și limitele despre drepturile acesteia.

8 Martie ziua în care este recunoscută puterea sexului slab, aceasta zi este dedicată femeii, în special mamelor, ziua în care sunt recunoscute silința, munca, efortul depus pe tot parcursul anului pentru a întreține spiritul familiei, ziua când femeia primește mulțumiri pentru dragostea pe care o oferă zilnic celor dragi, pentru viața dăruită, pentru blândețe, pentru nopțile nedormite, pentru educație, pentru exemplu de a fi mai buni și pentru efortul de a ne face mai buni.

Cu acest prilej au început să curgă în abundență ofertele companiilor dedicate Zilei Internaționale a femeii 8 martie. Companiile din Republica Moldova au evadat piețele, marketurile, rețelele de socializare cu cele mai ingenioase oferte de 8 martie pentru a oferi bărbaților oportunitatea de a răsfăța femeia care ocupă un loc special în viața acestuia. Începând cu centre de estetica, turism, saloanele spa, magazinele de bijuterii, magazinele de tehnică de uz casnic, saloanele de frumusețe, saloanele pentru mirese, restaurantele, cafenelele, cluburile și încheind cu agențiile turistice, toate au oferte frumoase și cuceritoare, ca și femeia. Vă prezentăm o listă de oferte ale companiilor care au primele cele mai frumoase oferte de 8 martie.

 


1. livrareflori.md

Magazinul online livrareflori.md oferă bărbaților posibilitatea de a surprinde femeia iubită cu un buchet de flori special confecționat pentru aceasta din cele mai frumoase și proaspete flori. Datorită prețurilor reduse și ofertelor speciale fiecare domn poate să-și bucure doamna lui și mama sa cu un buchet frumos de primăvară, prin care să-și exprime admirația și dragostea pentru Femeia sau Mama sa.

2. Vivi Spa

Vivi Spa salon aduce spre atenția domnilor care vor să ofere femeii dragi o zi relaxantă, oferta de 50% reducere la al treilea certificat procurat.

3. Aquaterra Wellness & SPA

Aquaterra Wellness & SPA salon vine cu propuneri speciale de 8 martie pentru a oferi relaxare și perfecționare desăvârșită doamnelor care își doresc din plin să se simtă cât mai speciale și îngrijite.

4. CisTour Agency

CisTour Agency propune spre atenția bărbaților o mică vacanță de 8 Martie la un preț redus Chișinău-Iași. Surprinde femeia de lângă tine cu o mini vacanță romantică.

Iar dacă vă puteți permite un concediu de o săptămână sau mai mult, atunci vă prezentăm câteva oferte ale agențiilor de turism, care se întrec la reducerea prețurilor în această primăvară.

5. Maris Travel

Maris Travel oferă reduceri la destinațiile: Ukraina, Bukovel; Romania, Slanic-Molodva; Tur Excursional în 5 orașe ale Europei: Viena, Budapesta, Praga, Bratislava, Dresda; Slovenia, Egypt, Maldive, Israel. Toate aceste destinații sunt la prețuri reduse, accesibile pentru orice buzunar.

6. Donatella Tur

Donatella Tur oferă romantică de Ziua Femeii, un week end de neuitat la un preț avantajos în România, Slanic-Moldova.

7. Hyundai Moldova

Hyundai Moldova vine cu oferta irezistibilă pentru bărbații care vor să impresioneze șoferița sa cu o mașină nouă. Compania a pregătit reducere de 8% la toate modele de mașini marca Hyundai.

8. Restaurantul Butoiași

Restaurantul Butoiași oferă petrecere de neuitat de ziua femeii. Pentru a venera acestă zi specială restaurantul a pregătit un program bogat cu meniu asortat și program de muzică live cu invitați speciali și multe flori dedicate ființelor gingașe și frumoase.

9. Restaurantul Oscar

Restaurantul Oscar a pregătit un program diversificat, muzică live, atmosferă romantică și relaxantă cu invitați speciali. Oferă-i femeii de lângă tine o seara de neuitat, plină de farmec și tandrețe.

10. Farmacia Hippocrates

Farmacia Hippocrates propune oferta specială “Beauty 2018” pentru doamnele care vor sa fie cât mai frumoase și să cucerească inimile bărbaților cu un look proaspăt de primăvară, la achiziţionarea produselor cosmetice terapeutice Ziaja, acestea vor primi în dar o trusă pentru cosmetice. Vor mai avea de ales multe alte cadouri dintr-o gamă largă de pachete promoţionale, unde la cumpărarea unui produs cosmetic, al doilea este oferit absolut gratis. 

 

Comentarii