Cel mai Delicios Fast Food – Chișinău și Bălți

02 Iul 2021
2484
Cel mai Delicios Fast Food – Chișinău și Bălți

Când vine vorba despre localurile fast food (Chișinău) ar trebui să fim destul de selectivi. Câte restaurante fast food în Moldova cunoaștem? După ce criterii ne ghidăm când alegem unde mâncăm fast food în Chișinău? Mâncarea fast food este foarte populară, ea ne ademenește cu aromele sale delicioase. Cine ar poate spune “Nu” acestui tip de mâncare? Mâncarea fast food este delicioasă, se prepară foarte repede, iar prețul este mult mai accesibil decât într-un restaurant care propune un meniu din produse BIO și promovează alimentația sănătoasă. Redacția Lista.md este și ea pentru un mod de viață sănătos. De aici a pornit cercetarea noastră a restaurantelor fast food care oferă cea mai proaspătă mâncare din acest domeniu.

fast food 1

Unde vom savura cel mai delicios fast food (Chișinău)?

Localurile fast food (Chișinău) sunt destul de răspândite, practic le putem găsi la fiecare colț, dar nu trebuie să ne pripim în primul găsit. Mai întâi ar fi bine să vă informați despre un asemenea local, să vedeți recenziile celor care au fost măcar o singură dată în acel fast food. Nu aveți timp pentru cercetări? Redacția Lista.md a făcut-o pentru voi! În continuare vă prezentăm cele mai populare restaurante fast-food

fast food 2

McDonald's

Cine nu a auzit despre McDonald's? Cea mai mare și cea mai populară rețea de fast food în Moldova și pe tot globul pământesc. Restaurantele McDonald's oferă produse 100% proaspete, de calitate superioară, oricând și oriunde. În prezent, sunt deschise cinci restaurante fast food în Chișinău.

mac

STAR KEBAB

Star KEBAB și-a început activitatea pe 15 noiembrie 2011, deschizând primul restaurant fast food în Chișinău. În prezent acest fast food este localizat în Chișinău, Bălți, Ungheni și București.

Oaspeții localului pot savura preparate delicioase și beneficia de următoarele comodități:

 • lucru curat și transparent
 • folosirea ingredientelor naturale și proaspete, alese pe sprânceană
 • funcționalitate după standarde înalte, pe care le și atingem
 • prețuri cinstite
 • oferte speciale

star kebap

Street FOOD

Street Food este unul dintre cele mai populare restaurante fast food din orașul Bălți. Designul și meniul localului este într-adevăr unic și atrăgător. Meniul restaurantului fast food include următoarele delicii:

 • Burger
 • Pizza
 • Kebab
 • Preparate la friteoză
 • Băuturi fără alcool

street food

Yammino

Yammino este primul fast food care vă propune mâncare sănătoasă. Aici puteți mânca gustos, sănătos, rapid și la un preț disponibil, dar și într-o atmosferă plăcută. Yammino folosește doar cele mai proaspete produse, iar majoritatea bucatelor sunt pregătite într-un cuptor special - Tandir. Anume așa mâncarea își păstrează proprietățile folositoare și aromatul apetisant. De asemenea, la Yammino aveți șansa excelentă și accesibilă de a cunoaște bucătăria caucaziană.

yaminno

WURST

Wurst este un fast food cu atmosferă prietenoasă, meniu deosebit și delicios la prețuri mici. “Wurst” în traducere din limba germană înseamnă cârnaţi, dar în meniu veți găsi și alte delicii precum:

 • Bao Burger pentru cei cărora le place clasica,
 • Wraps – pentru amatorii de experimente
 • Bubble Boom – pentru iubitorii de dulciuri și bineînțeles bere artizanală.
 • Pe lângă toate acestea, la Wurst vă așteaptă promoții.

wurst

Twister

Twister este un fast food în Chișinău unde veți putea savura mâncare din: ingrediente proaspete, carne bine coaptă, lipii și chifle rumenite, băuturi aromate și răcoritoare. Mâncarea preparată zilnic după rețete proprii, muzică și atmosferă bună vă vor face să vă reîntoarceți oricând va bate foamea.

twister

Big Kebab & Burgers

Big Kebab & Burgers nu este un fast food în Chișinău obișnuit, bucătarii acestui local demonstrează că mâncarea de acest tip poate fi gustoasă și sănătoasă în același timp. Datorită ingredientelor proaspete și de înaltă calitate, mâncarea pe care o eți comanda nu vă va aduce daună sănătații dvs.

big kebab

Kebab City

Mereu proaspăt, mereu delicios, mereu servit la timp! Astfel de laude aduc clienții fideli ale acestui fast food. Aici aveți un meniu diversificat de kebab și burgeri, iar acum puteți savura cel ma gustos frigărui din carne proaspătă, combinat cu sos conform rețetei personale, care în mod cert va deveni o suplinire perfectă la masa pentru compania dvs de prieteni.

kebab city

Regal Kebab

Regal Kebab este unul dintre restaurante fast food unde veți dori să reveniți iar și iar. De ce? Pentru că aici veți fi cuceriți de cel mai delicios kebab în Chișinău, dar nu numai. Pe lângă sortimentul bogat de kebaburi în meniu veți avea o alegere între shaormă și burger, băuturi alcoolice și fără alcool etc.

regal burger

Mister BURGER

Mister Burger un fast food pentru prieteni! Aici puteți comanda cei mai delicioși burgeri și alte gustări în timp ce vă aflați în restaurant și veți obțineți o cantitate nelimitată de bere cadou pentru întreaga seară!

mister burger

Da, mâncarea fast food este mult mai delicioasă, aromată, și accesibilă ca preț, dar nu uităm și despre caloriile acesteia, mai ales acum pe timp de vară, când canicula te împinge cu forța la piscină. Toți dorim să păstrăm silueta pentru vacanța de vară, mergem la sala de fitness, căutăm restaurante cu meniu sănătos dar totuși un restaurant fast food parcă e mai delicios. Dacă și dvs sunteți adepții fastfoodului înregistrați-vă și lăsați-ne un comentariu despre localul preferat.

Comentarii