Cea mai buna Baza de Odihnă in Moldova

18 Apr 2018
22052
Cea mai buna Baza de Odihnă in Moldova

Începe sezonul estival al concediilor și vacanțelor. Canicula te duce cu gândul pe o plaja undeva departe de orașele aglomerate, mereu pe fugă, departe de străzile pline de oameni îngândurați și obosiți. Te gândești că alegerea perfectă pentru a petrece vacanța ar fi undeva peste hotare, pe o insulă, la munte sau la mare, dar de ce să pleci atât de departe când poți să găsești acestea la tine în țară? Bineînțeles nu o să ai parte de insule exotice, de munți sau de plaje aglomerate, dar te asigur că o să ai parte de o vacanță pe cinste pe plaiul natal. O vacanță parcă nu este completă dacă nu ajungi să te deconectezi și să te apropii de natură. Și cea mai bună conexiune cu natura o poți avea dormind sub miliardele de stele și descoperind cele mai frumoase colțuri de natură din țară. Republica Moldova se este recunoscută cu unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume si baze de odihna.

Zonele naturale din Moldova sunt adevărate monumente în care natura a pictat panorame incredibile. Iar zonele rurale, mănăstirile ascunse între păduri sunt de o frumusețe inegalabilă, care au pus Republica Moldova pe harta celor mai pitorești țări din lume. Țara noastră se mândrește cu o varietate de forme de relief, iar alegerea destinației pentru un concediu în mijlocul naturii poate fi exact ceea de ce ai nevoie. Turismul fiind una dintre cea mai dezvoltată ramură pe piața de afaceri din Republica Moldova, prezintă cele mai fierbinți oferte pentru vacanțe în străinătate, iar pentru cei care nu au posibilitatea să părăsească țara din diferite motive, a adus la îndemâna cetățenilor câteva pensiuni și baze de odihna din Moldova.
baze de odihna

Acestea, de obicei, sunt situate în păduri sau pe dealuri, în afara orașelor pentru a reda toată frumusețea țării noastre în peisaje pitorești. Pline de farmec, aceste tablouri îți deschid noi orizonturi, te fac să vezi meleagurile noastre cu alți ochi, atât de frumoase, atât de diferite. Realizezi într-un final că este surprinzător de plăcut să ai parte de odihna chiar la tine acasă.

Alegem baza de odihna in Moldova

Stațiunile din Republica Moldova sunt adevărate oaze de liniște în care te poți bucura de natură, peisaje sălbatice, ape termale cu proprietăți curative și momente de relaxare. Noi am întocmit o listă cu stațiunile din țara noastră în care să-ți petreci concediul. Iată top 10 baze de odihna in Moldova.

GoTur-Resort

Baza de odihna GoTur-Resort oferă posibilitatea de a petrece clipe de neuitat alături de familie sau prieteni în sânul naturii. GoTur propune un spectru larg de servicii de agrement. Baza de odihna in Moldova Gotur este amplasată pe o suprafață de 2 ha. Foișoarele sunt izolate unele de celelalte prin vegetația densă de arbori și arbuști, oferind clienților noștri intimitatea mult dorita în mijlocul naturii.

Baza de odihnă GoTur-Resort

Clubul de odihna "Doi Haiduci"

Baza de odihna "Doi Haiduci" este situat în inima Codrilor, unde predomină liniștea și aerul curat. Clubul pune la dispoziția clienților un flux de energie, dispoziție și plăcere de la un complex larg de activități sportive și de divertisment.

Baza de odihnă

FOREST CLUB

Baza de odihna FOREST CLUB este un adevărat refugiu de la aglomerația urbană, în mijlocul naturii. Aici, în răcoarea pădurii, te așteaptă patru piscine cu apă cristalină, mâncăruri tradiționale moldovenești, ospitalitate și multa voie buna. Pentru copii sunt pregătite piscine potrivite pentru vârsta lor, terenuri de joaca, un meniu special dedicat lor, aer curat, soare și multa veselie. 

Fenix Club

Baza de odihna Fenix Club este alegerea perfectă pentru o vacanță cu familia sau prietenii. Clubul este amplasat în pădure, pe țărmul lacului Ghidighici.

Fenix Club

Poiana Bradului

Baza de odihna Poiana Bradului este stațiunea pentru toate vârstele. Complexul este localizat la marginea pădurii, ceea ce oferă un confort deosebit, o atmosfera caldă și intimă într-un cadru cu peisaje încântătoare.

Poiana Bradului

Pensiunea "Casa din Luncă”

Baza de odihna "Casa din Luncă” este situată pe râul Răut din satul Trebujeni. Fiind înconjurată de natură, stânci abrupte și apa curgătoare a râului oferă peisaje fermecătoare și liniștea necesară pentru a te recrea de viața cotidiană.

Casa din LuncăPensiunea "Casa de sub Stâncă”

Baza de odihna in Moldova "Casa de sub Stâncă” oferă posibilitatea turiştilor din străinătate cât şi celor din ţară să petreacă un sejur de neuitat într-o ambianţă rustică cu bucate tradiţionale şi multă voie bună. Aici turiştii au unica posibilitate de a descoperi farmecul vieţii de la ţară cu datini, tradiţii şi obiceiuri populare.

Casa de sub Stâncă

Pensiunea "La Hanul lui Vasile"

Baza de odihna "La Hanul lui Vasile" este alegerea perfectă în ceea ce ține de cazare a oamenilor de afaceri, a turiștilor aflați în tranzit sau a persanelor care doresc să cunoască gastronomia și tradițiile țării noastre. Pensiunea este o adevărată oază de verdeață și prospețime.

La Hanul lui Vasile

Pensiunea “Vacanza”

Baza de odihna “Vacanza” oferă toate condițiile pentru a petrece cele mai frumoase clipe alături de familie sau prieteni. Dacă dorești să ai o vacanță cu atmosferă relaxantă și liniștită, atunci această destinație este exact ceea ce-ți trebuie.

Pensiunea “Vacanza”

Hanul Hanganul

Baza de odihna Hanul Hanganul este cea mai bună alegere pentru turismul rural, pentru o vacanță liniștită, plină de emoții și energie pozitivă.

Lista.md v-a oferit informații utile despre top baze de odihna in Moldova, iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este baza de odihna dvs preferata și de ce. Înainte de a face recomandările despre pensiuni de odihna în Moldova, nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii