Care magazin de bijuterii din Moldova ne oferă cele mai bune prețuri?

04 Feb 2021
7604
Care magazin de bijuterii din Moldova ne oferă cele mai bune prețuri?

Luna februarie ne aduce unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului, Ziua Îndrăgostiților. Mulți dintre noi am așteptat acest eveniment, deși se zice că trebuie să spui cât de mult iubești în fiecare zi, noi spunem că dragostea are nevoie de o zi în calendar când trebuie să fie celebrată într-un alt mod, într-un alt anturaj. De exemplu, poți să inviți persoana iubită într-unul din cele mai bune restaurante din Moldova, dar nu uita că încă suntem în perioada de pandemie și trebuie să ținem cont de precauțiile și reponsabilitatea pe timp de carantină, de aceea oricare ar fi localul ales pentru voi doi, respectați regulile impuse de local.

Bineînțeles, un local unde să petreceți ziua îndrăgostiților nu e greu de găsit, cel mai complicat lucru este să găsești un cadou la fel de special ca și persoana dragă sufletului. Numai tu știi cu ce ai putea să o impresionezi, noi doar putem să venim cu unele recomandări. Sunt multe opțiuni pentru cadou: gadgeturi, sau poate iubitul tău își dorește un calculator și aici se poate de continuat, opțiuni sunt multe, totul depinde de tine și buzunarul tău. Bărbații nu vor da greș dacă vor pune pe prim plan bijuteriile, metalele prețioase, diamantele etc.

De ce să alegi bijuterii din aur?

Cu toți știm că alegerea cea mai bună pentru un cadou sunt cele bijuterii din aur care pot fi purtate zilnic, care se potrivesc la orice ținută și rămân o amintire frumoasă pe veci. Fiecare bijuterie are valoarea sa, mai ales când poate spune o poveste, doar așa aceasta își poate păstra adevărata valoare. Cele mai frumoase sunt poveștile de dragoste, iar unele bijuterii din aur, precum inelele de logodnă sau verighetele, pot să reamintească și să povestească acel moment unic când doi oameni au hotărât să-și unească destinele. În plus, acestea se potrivesc atât pentru femei cât și pentru bărbați, iar sortimentul de bijuterii din aur începe cu: lanțuri de aur, verighete, inele de logodnă, cercei din aur etc. În unele magazine de bijuterii din Chișinău vei putea găsi și bijuterii din argint precum: brățări din argint, cercei din argint, chiar poți găsi un magazin de aur în Chișinău care va confecționa ceva special din aur la comandă pentru un cadou într-adevăr unic.

Cadou pentru EA

Trebuie să recunoaștem că toate femeile adoră să primească în dar bijuterii din aur, nu contează vârsta, statutul social sau orice alt clișeu. Evident că un astfel de cadou trebuie selectat cu atenție. În cazul în care ești cu iubita ta de o perioadă mai lungă deja cunoști preferințele ei sau, dacă vei fi mai atent, ea îți va șopti despre ce își dorește sau poate tu ești gata să o ceri de soție cu un inel de logodnă mai extravagant. Dar, pentru a fi convins că alegerea cadoului este una corectă, nu ezita să intri într-un magazin de bijuterii și să te consulți cu un profesional.

cadou pentru eaCadou pentru EL

Nu toți, dar în mare parte și bărbații obișnuiesc să poarte bijuterii din aur sau bijuterii din argint. Cel mai des aceștia preferă lanțuri de aur pentru bărbați sau brățări de argint. De asemenea, pentru a face alegerea potrivită între lanțuri de aur și brățări de argint nu ezita să treci în vizită pe la un magazin de bijuterii, poate chiar vei fi sfătuită să optezi pentru aur la comandă.

cadou pentru el

TOP 10 Magazine de bijuterii unde vei găsi cele mai frumoase bijuterii din aur

Iată câteva magazine de bijuterii unde vei găsi lanțuri de aur pentru bărbați și alte bijuterii din aur. 

Brasco Art

Brasco Art este unul dintre cel mai sofisticat magazin de bijuterii în Chișinău, care îți pune la dispoziție o gamă largă de bijuterii din aur de cea mai înaltă calitate. Consultanții magazinului de înaltă calificare te vor ajuta să alegi între bijuterii de aur și bijuterii de argint și să selectezi cadoul potrivit pentru persoana dragă.

brasco artAURUM

Aurum este unul dintre cele mai mari rețele de magazine de bijuterii din Moldova! De-a lungul anilor, Aurum oferă clienților săi perfecțiunea și calitatea înaltă ale bijuteriilor. Deschizând ușile oricăruia dintre magazinele Aurum, vei găsi o gamă largă de bijuterii din aur concepute pentru fiecare gust, vârstă și nivel de venit.

aurum mdMelany’s Gold

“Aurul este o magie” acesta este criteriul după care se ghidează acest magazin de bijuterii din Moldova. Melany’s Gold efectuează lanțuri de aur, inele de aur, verighete, orice fel de aur la comandă, totul depinde de preferințele clientului. Fiecare comandă va fi efectuată în termenii stabiliți de client, calitatea fiind garantată.

melany's goldParada

Parada se ocupă de comercializarea de metale prețioase. În acest magazin de bijuterii vei descoperi bijuterii din aur, din categorii cu preț foarte variat. Indiferent că ești în căutarea unui cadou pentru cineva drag sau că dorești să te răsfeți, aici vei găsi bijuteria pe gustul tău.

parada mdeAur.md

eAur confecționează bijuterii din aur și bijuterii din argint la comandă. Atelierul de giuvaere oferă clienților săi cataloage cu modele de verighete, inele, cercei, cruciulițe, lanțuri de aur pentru bărbați, dar și confecționează aur la comandă după modelul clientului. eAur oferă garanție pentru, fiecare capodoperă confecționată și consultație pentru fiecare client.

eaurmdFine Gold

FineGold este o companie specializată în confecționarea de metale prețioase încrustate cu pietre prețioase sau semi-prețioase. Pe parcursul activității sale Fine Gold a acumulat experiență și recunoștință suficientă pentru a se plasa în topuri ca un magazin de aur (Chisinau) exclusiv.

fine goldEVGOLD

EVGOLD este o rețea de magazine de bijuterii care oferă o gamă variată de bijuterii din aur, bijuterii din argint și pietre prețioase. Consultanții profesioniști te vor ajuta în mod responsabil la alegerea unei bijuterii din aur și a mărimii corecte a acesteia, fie inel de aur sau lanțuri de aur, astfel încât să fii mulțumit și tu și persoana iubită.

evgoldADAMASGOLD

Îți prezentăm încă un magazin de bijuterii, „ADAMASGOLD”, un loc unic în care visul tău despre metale și petre prețioase exclusive se va îndeplini. ADAMASGOLD creaază bijuterii de aur și bijuterii din argint în combinație cu pietre prețioase și semi-prețioase care te va încânta pe tine însăți, și fără îndoială, pe cei dragi.

adamas goldKUKI

Kuki este un start-up în industria bijuteriilor fabricate în Moldova. Kuki confecționează bijuterii din argint, bijuterii din aur și oțel inoxidabil pentru femei active care își doresc o experiență unică de a-și accesoriza ținuta într-un mod stilat, minimalist și deosebit în același timp. Compania este specializată în confecționarea de bijuterii de aur personalizate cu gravură pe brățări de aur și lanțuri de aur.

kuki mdAUREOLA

Aureola-1 este un magazin de bijuterii unde consultanții în vânzări te vor familiariza cu gama largă de lucruri elegante și de mare valoare și te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru persoana iubită.

aureola-1Ziua Îndrăgostiților este despre voi doi, despre dragostea voastră, o zi specială în care poți spune Te Iubesc într-un mod mai sofisticat, posibil mai costisitor, dar care își merită investițiile. Oricare ar fi cadoul pe care alegi să-l oferi persoanei dragi, nu uita să pui suflet. Iar noi suntem curioși ce vei oferi sau ce așteptări ai despre cadoul de Ziua Îndrăgostiților., în cazul în care ești în criză de idei, înregistrează-te și urmărește pagina cu oferte, posibil să găsești chiar cadoul perfect pe Lista.md.

Comentarii