Magazine de Calculatoare în Bălți și Chișinău

30 Dec 2020
3063
Magazine de Calculatoare în Bălți și Chișinău

Care crezi că este unul din cel mai vizitat magazin? Cel mai des oamenii pășesc în magazine de calculatoare, care au în vânzare calculatoare noi, calculatoare ieftine, accesorii pc, precum și componente hardware. Suntem generația secolului 21, oriunde și oricând avem nevoie de tehnologiile noi datorită tangențelor cu domeniul IT. Noi am îndrăgit gadgeturile, ne-am împrietenit cu calculatoarele, ne mai vorbind despre dragostea noastră pentru jocurile video și internet.

Ceea ce ne provoacă disconfort sunt prețurile mari, noi nu dorim să plătim mai mult decât un anumit produs tehnologic costă.

Înainte de a căuta calculatoare noi, luați în considerare toate aspectele pro și contra ale acestei cumpărături: într-adevăr aveți nevoie de un calculator nou? Și mai ales gândiți-vă din ce cauză nu aveți nevoie de el.

Dacă aveți nevoie de un notebook sau un calculator de masă, comparați producătorii, funcțiile și prețurile produse de mai mulți comercializanți, pentru că o mare diferență o reprezintă anume brandul. Dar iată prețurile dintre comercializanți variază, și variază semnificativ.

Putem vizita o mulțime de magazine de calculatoare în Bălți sau Chișinău, sau poate aveți un magazin de calculatoare în orașul dumneavoastră, pentru a găsi anume acel calculator ieftin după buzunar. Dar se poate de găsit o modalitate mai simplă și mai rapidă, fără a pierde timp.

Raitingul nostru despre magazinele de calculatoare din Moldova vă va ajuta să găsiți anume acel magazin care este gata să vă propună calculatoare ieftine și accesorii pc, dar și o consultație despre cum să alegeți un calculator ieftin care să corespundă necesităților dumneavoastră.

Care magazin de calculatoare oferă cele mai bune oferte?

Lista.md vă oferă posibilitate să găsiți oferte calculatoare pentru ca dumneavoastră să procurați un calculator ieftin, dar și să corespundă cerințelor dumnevoastră, informându-vă despre 16 cei mai buni comercializanți care unde poti cumpar piese PC sau calculatoare ieftine.

Slaider

Rețeaua de magazine de calculatoare, Slaider a fost înființată în anul 2002. Din acel moment, pe baza abilităților profesionale și tehnologice ale angajaților companiei, Slaider a devenit lider în domeniul vânzărilor și reparațiilor de calculatoare, dezvoltând o rețea de magazine de calculatoare, service – centre, și departamente de securite în întreaga țară.

slaider mdATEHNO

ATEHNO este considerat unul dintre lideri în domeniul de comercializare de tehnică digitală din Moldova. Acest magazin de calculatoare este specializat în vânzarea angro și cu amănuntul de accesorii pc, echipamente de rețea, consumabile și ansambluri de pc gata făcute.

atehno

Enter

Acest magazin de calculatoare online vă propune un sortiment larg de produse de la 150 branduri cunoscute la nivel mondial. Compania are grijă ca sortimentul magazinului să se lărgească sistematic cu cele mai moderne modele, ghidându-se după preț și calitate. Dacă căutați un calculator ieftin, tot ce trebuie să faceți este să accesați magazinul online Enter și să verificați categoria „oferte calculatoare”.

enter moldova

Maximum

Primul magazin de calculatoare Maximum a fost deschis în anul 1996, mai apoi această rețea de magazine s-a răspândit pe tot teritoriul țării. Astăzi, compania a devenit expert și lider recunoscut în domeniul vânzărilor de electrocasnice și electronice, de calculatoare ieftine și accesorii pc. Motto-ul magazinului Maximum este : „Clienții fericiți – mândria companiei”, acesta spune despre cât de importanți sunt clienții săi, și despre atenția și grija acordată fiecărui client aparte.

maximum

Smadshop

Smadshop este un magazin de calculatoare din Chișinău și unul dintre cele mai mari magazine online din Moldova, care colaborează cu peste 100 de companii internaționale. Livrare gratuită, respect și responsabilitate față de cerințele clienților, oferte calculatoare, prețuri mici: iată factorii care face SmadShop.md să fie alegerea perfectă.

smadshopBomba

Bomba este un internet magazin de calculatoare și produse digitale, dar mai important este faptul că aici veți putea găsi un calculator ieftin la orice oră, din orice colț de țară. Compania vă mai propune 100 000 de produse din cele mai populare categorii. Puteți ridica produsul din unul dintre magazine sau să optați pentru serviciul de livrare la domiciliu. Bomba.md va face tot posibilul ca cumpărătura dumneavoastră să vă aducă satisfacție.

bomba mdAltBuy.md

Acest magazin de calculatoare vă pune la dispoziție componente hardware și calculatoare a celor mai cunoscute branduri. Aici veți putea cumpăra un calculator ieftin, accesorii pc și alte componente pentru calculatoare. Altbuy garantează calitatea produselor și vă pune la dispoziție o garanție de la 24 la 60 luni.

altbuymdPrime Computers

Compania Prime Computers se ocupă de comercializarea calculatoarelor, notebook-urilor, telefoanelor și a echipamentelor de birou. De asemenea, aici puteți cere: consultație tehnică, reparație tehnică, ajutor în căutarea produsului dorit.

prime computers mdGeek.md

Magazinul online Geek.md nu este doar un magazin de calculatoare, ci un adevărat paradis pentru amatorii de jocuri video. În catalogul platformei veți găsi dispozitive unice precum: tastatură pentru jocuri, mouse-uri pentru jocuri, joystick-uri, căști, gamepad-uri și alte dispozitive pentru e-sport.

geek mdNanoteh

Nanoteh – internet magazin de calculatoare, electrocasnice și tehnică de birou. Dacă a-ți găsit aici un calculator ieftin, pe placul dumnevoastră, compania Nanoteh apreciază timpul dumneavoastră și vă oferă livrare la domiciliu peste tot în Moldova cu garanție a calculatorului până la 5 ani.

nanoteh mdITUNEXX.MD

Încă un magazin de calculatoare din Chișinău unde vei putea procura un calculator ieftin. În catalogul online de produse vei putea găsi nu calculatoare ieftine ci și accesorii pc, electrocasnice și tehnică de birou la prețuri accesibile.

itunexxx mdUNICOM

Unicom este un magazin de calculatoare, a cărui istorie de succes este alcătuită din 3 puncte de bază:

  • Calitatea – pentru Unicom este important calitatea produsului, cât și nivelul de deservire a clienților.
  • Prețul – oferte calculatoare și promoții periodice atrag din ce în ce tot mai mulți clienți.
  • Catalogul de produse – datorită sortimentului larg de calculatoare aici mereu vei putea găsi un calculator ieftin și un calculator nou.

unicom mdTiraet

Magazinul de calculatoare Tiraet activează pe piața din Moldova din anul 1992. Principalele domenii de activitate ale companiei sunt: componente hardware, echipamente de birou, echipamente de telefonie fixă și mobilă, servere, dezvoltare și întreținere software. Pentru a procura un calculator ieftin, puteți vizita magazinul de calculatoare Tiret în orice oraș din Moldova.

tiraet mdCosmo Technology

Acest magazin de calculatoare se ocupă de vânzare de componente hardware și alte componente pentru calculatoare, deci în mod cert puteți asambla cu ajutorul specialiștilor un calculator ieftin după buzunarul dumneavoastră. Cosmo Technology este unul dintre cei mai vechi comercializanți de calculatoare din Moldova.

cosmo technology mdDOXYTERRA

DOXYTERRA este un magazin de calculatoare care cooperează oficial cu brandul ASUS. Fiind pe piața din Modldova de 25 ani compania a acumulat o bază excelentă de clienți, recomandări și recenzii pozitive. Livrarea la domiciliu în timp record, logistica corectă și un centru de distribuție a comenzilor permit echipei DOXYTERRA să efectueze rapid și eficient comenzile clienților.

doxyterraCum să economisești pentru a procura un calculator ieftin

Procurarea unui calculator este o întrebare care ar putea să vă dea bătăi de cap, dar și costisitoare. De aceea noi v-am pregătit 2 sfaturi simple dar foarte importante pentru a nu pierde bani.

Compară prețurile

Pentru a fi convins despre că acel magazin de calculatoare de unde vei să procuri un calculator ieftin are cel mai mic preț – acesta este cel mai efectiv mod de a economisi bani.

Iată care sunt modalitățile de bază pentru a face verificarea

Consultați fiecare magazin de calculatoare, care, după părerea dumnevoastră poate avea în catalogul său un calculator ieftin.
Folosiți platforma pentru compararea prețurile, pentru a face diferențele între câteva magazine de calculatoare.

Alegeți produsele cu cashback

Ultimul svat – înregistrați un card de credit cu cashback, veți vedea cât de util și necesar este cashbak-ul când veți începe să primiți bani pentru fiecare produs cumpărat. Unele bănci oferă clienților săi, posibilitatea de a alege singuri modalitatea de rambursare. În orice caz, când vine vorba despre un astfel de domeniu costisitor precum calculatoarele și componente hardware, puteți fi siguri că caashbackul va fi destul de solid, chiar dacă veți opta pentru un calculator ieftin.

Acum dumneavoastră cunoașteți cum și unde puteți găsi un calculator ieftin și alte oferte calculatoare cu cashback. Înregistrați-vă, lăsați-ne comentarii, și împărtăși-ți experiența dumneavoastră despre un magazin care va oferit posibilitatea să procurați un calculator ieftin.

Comentarii