Operatori de telefonie mobilă și internet mobil în Moldova

26 Noi 2020
21015
Operatori de telefonie mobilă și internet mobil în Moldova

Comunicarea este cel mai important aspect între relațiile de astăzi, mai ales că aceasta a devenit mult mai accesibilă datorită tehnologiilor și a rețelelor mobile. Cât de ușor a devenit să păstrăm legătura cu cei dragi, fie că alegem să comunicăm prin intermediul de telefonie mobilă sau prin internet mobil. Folosindu-ne de internet mobil putem accesa din orice punct rețelele de socializare, care în prezent ocupă o mare parte din socializare cu oamenii dragi.

Anul 2020 a fost unul cât se poate de benefic pentru rețelele mobile din cauza pandemiei. Oamenii fiind izolați, presați de necunoscut, închiși pe la casele sale, au avut nevoie de socializare, mai ales că mulți dintre noi avem rude și prieteni plecați peste hotare, care la rândul său, au rămas blocați acolo, printre străini.

telefonie mobila

Putem spune cu precizitate că anul 2020 a adus un record pentru piața de telefonie mobilă și internet mobil.
Câte rețele de telefonie mobilă au fost instalete în Moldova? Vă mai amintiți care a fost primul operator de telefonie mobilă? Voxtel! Da, acesta este unul dintre primul operatori mobili, iar cei ce cred că el a dispărut de pe piața serviciile de telefonie mobilă, atunci vă informăm că Voxtel acum este acel Orange, cunoscut și folosit de fiecare cetățean.

Piaţa serviciilor de telefonie mobilă și internet mobil sunt în plină dezvoltare și oferă oferte benefice pentru fiecare client. Pentru a obține fidelitatea clienților și recenzii pozitive, brandurile de operatori de telefonie mobilă și internet mobil fac ca serviciile sale să fie tot mai accesibile prin: reduceri la abonamente sau abonamente de fidelitate. Chiar dacă concurența între operatori de telefonie mobilă este mare, fiecare dintre noi va găsi serviciile mobile preferate și, de asmenea gadgeturi  și telefoane mobile care pot fi procurate la preț special, cu abonament mobil sau abonament internet.

internet mobilCâți operatori de telefonie mobilă sunt în Moldova? Câte rețele de telefonie mobilă folosesc cetățenii din Republica Moldova?

Care este cel mai utilizat operator de telefonie mobilă în Moldova?

Cei mai importanți furnizori de telefonie mobilă și internet mobil în Republica Moldova sunt: Orange Moldova, Moldcell, Unite. Aceste rețele mobile sunt cele mai cunoscute și cele mai des întâlnite pe teritoriul nostru.

Orange

Brandul Orange se folosește de cel mai mare succes printre operatori mobili. Orange Moldova oferă servicii precum: telefonie mobilă, internet mobil, internet fix și TV. Pe tot parcursul activității sale acesta a făcut mai multe schimbări și îmbunătățiri în serviciile sale GSM, UMTS și 4G. Abonamentele Orange sunt cele mai beneficiate și oferă avantaje pentru apelurile între clienții Orange și apeluri cu tarife speciale pentru apeluri cu alte rețele mobile.Orange Moldova

Moldcell

Moldcell a apărut pe piața de operatori mobili din Moldova în anul 2000. Pe parcursul activității sale, acest operator de telefonie mobilă și internet mobil a pus la îndemâna clienților săi oferte avantajoase pentru abonamente și cartele prepay. În prezent Moldcell propune clienților săi abonamente pentru telefonie mobilă și internet mobil la prețuri și mai accesibile. Din dorința de a atrage și a fideliza abonații săi, Moldcell oferă tarife speciale pentru apeluri naționale și internaționale, precum și oferte speciale pentru serviciul de roaming.Moldcell

Unite

Unite este operator de telefonie mobilă și Internet mobil din Republica Moldova din anul 2007, compania mamă fiind Moldtelecom - unul dintre cei mai mari operatori telefonici și telecomunicații. Unite a devenit unul dintre cei mai de încredere operatori mobili din țară, care pune la dispoziția clienților săi serviciile CDMA, 3G, LTE și internet mobil în rețea 3G și 4G+ la viteză de până la 175 Mbps. Planurile tarifare și calitatea serviciilor de rețele mobile au făcut ca acest operator mobil să obțină recunoștința sa în fața concurenților Orange și Moldcell.Unite

Care dintre operatori de telefonie mobilă enumerați mai sus este preferatul dvs? Care dintre rețele mobile vă folosiți cel mai des și recomandați celorlalți utilizatori Lista.md? Lăsați-ne un comentariu cu părerile dvs despre serviciile de telefonie mobilă și internet mobil al unuia dintre operatori mobili, nu uitați să creați profilul de membru și să vă abonați la newsletter-ul Lista.md pentru a primi informații noi.

Comentarii