Care este cel mai bun birou de traduceri în Chișinău?

09 Dec 2020
3639
Care este cel mai bun birou de traduceri în Chișinău?

Anul 2021 este începutul a unui nou deceniu, în care tehnologiile vor juca un rol și mai important decât până acum. Globalizarea va continua trendul vânzărilor la nivel internațional, aceasta fiind cea mai bună modalitate de a crește veniturile pentru afacerile mari și mijlocii. Prin urmare, traducerea și legalizarea actelor, dar și necesitatea unei limbi străine vorbite, va fi la un nivel mai înalt decât în anii precedenți. Datele vorbesc de la sine, conform "Statista" se preconizează că piața serviciilor de traducere va crește de la 49,6 miliarde de dolari în 2019 la 56,18 miliarde de dolari în 2021. Birouri de traduceri vor avea o perioadă de succes.

Care sunt afacerile ce au cel mai mult nevoie de a apela la un birou de traduceri? Toate, mai ales afacerile care vor să obțină succes în vânzări la nivel internațional. Aceste companii au nevoie de cele mai bune servicii, fie că au nevoie de traducere autorizată, marketing și branding, sau traducere tehnică. Nu poți să introduci pe google „birou de traduceri Chișinău” și să apelezi la primul agentie care ți-l oferă motorul de căutare.

birou de traduceriPentru a ajuta o companie să-și extindă numele brandului la nivel internațional se necesită un proces complex. Un birou de traduceri trebuie să ia în considerare fiecare detaliu: de la ambalajul produsului (care include și respectarea legilor despre imaginea printată pe acest ambalaj) până la conținutul pliantului din interior care însoțește produsul. Pentru o prezentare profitabilă a companiei și a serviciilor acesteia publicului țintă, specialiștii în domeniul marketing, traducătorii,  specialiștii SEO și companii IT trebuie să formeze o echipă eficientă.

Acestea sunt doar unele dintre serviciile pe care le poate oferi un birou de traduceri. Serviciile de calitate în domeniul acest pot fi utile nu doar pentru companii ci și pentru persoanele fizice. Traducere în engleză a documentelor, aplicațiilor și a ștampilelor,  apostilarea, cauze pot fi mai multe. Pentru oamenii care nu cunosc limba sau nu au timp de să se ocupe de chestiunile juridice, alegerea unui birou de traduceri care includ și autorizarea documentelor, este cât se poate de potrivită.

birou de traduceri

Unde găsim un birou de traduceri in Chisinau?

De ce aveți nevoie să apelați la un birou de traduceri în anul 2021? Posibil că aveți nevoie de traducerea din engleză în româna a unei prescripții medicale, sau subtitrarea unui video, sau software. Lista.md vă vine în ajutor cu topul celor mai rapide și bune birouri de traduceri din Chișinău, care sunt gată să vă ofere serviciile de care aveți nevoie.

Iată care sunt cele mai bune birouri de traduceri - Chisinau:

Diplom

Diplom este o companie care prestează mai bine de 15 ani diverse servicii de afaceri atât clienților din Moldova, cât și clienților străini, persoanelor fizice și juridice. Notorietatea și siguranța acestui birou de traduceri (Chisinau) este confirmată de marca comercială înregistrată care reprezintă garanția calității înalte a serviciilor prestate și poziții ferme de lider în domeniu.

birou de traduceri DIPLOMBisconsult 

Legalizare notarială, traducerea paginilor web, redactarea şi editarea textelor, servicii de secretariat – puteţi beneficia de oricare dintre aceste servicii la un nivel înalt de profesionalism din partea  „Bisconsult”.

birou de traduceri bisconsultTST 

TST este cea mai mare rețea de birouri de traducere din Moldova, specializat în servicii scrise și orale ale diverselor documente și texte. Traducătorii cu experiență și extrem de profesioniști sunt gata să efectueze orice tip de traducere în timpul stabilit de dvs.

birou de tarduceri TST

Biroudetraduceri.md

Este o echipă tânără și unită de traducători și interpreți autorizați de Ministerul Justiției din Republica Moldova, care se bazează pe experiența de lucru, și dispune de infrastructură și logistică necesară pentru servicii de traducere și interpretări de cea mai înaltă calitate. 

birou de traduceri md

TRADUC 

TRADUC a fost înființat în anul 2009 și pe toată perioada sa de activitate și-a făcut reputația de partener de încredere în afaceri. Acest birou de traduceri oferă servicii scrise și verbale în peste 20 de limbi, printre care și limbi rare, dar necesare clienților. Compania colaborează doar cu professionalii autorizați de către Ministerul Justiției, ceea ce permite legalizarea documentelor necesare la notar. 

traduc mdPerlia 

Perlia oferă servicii de traduceri autorizate și notariale. Obiectivul Perlia este de a oferi srvicii la prețuri accesibile. Deși acest birou de traduceri nu este de mult timp pe piața de afaceri, Perlia a reunit o echipă de oameni cu adevărat talentați care lucrează cu limba engleză și multe alte limbi străine în fiecare zi pentru a-și îmbunătăți propriul profesionalism.

birou de traduceri PerliaIntertext 

Birou de traduceri INTERTEXT și-a început activitatea în 1997, și până în prezent prestează servicii scrise ale textelor şi documentelor din/în majoritatea limbilor europene. Lucru se efectuează la nivel profesional şi cuprind un spectru amplu în diverse domenii. Calitatea este garantată prin specializarea traducătorilor pe anumite domenii. În plus, la redactarea textelor sunt angajaţi consultanţi externi, în prezent, aceștia formând o echipă de 16 traducători profesionali cu cele mai diverse competențe, recunoscute de cei 1200 clienți mulțumiți. 

intertext mdLingua Express 

Birou de traduceri „Lingua Express” se ocupă de traducerea documente, apostilarea și legalizarea. Seriozitatea și competența înaltă a angajaților Lingua Express garantează clientului calitate deplină a nevoilor profesionale, servicii confortabile și rezultate înalte.

linguaexpress mdPolilingua 

Polilingua - încă un birou de traduceri care și-a început activitatea în anul 2002. În prezent, compania oferă o gamă mai largă de servicii, precum: DTP, servicii web, etc. Companie și-a întărit poziția de lider pe piața de afaceri din Moldova.

polilingua mdCubus Translation 

Cubus Traslation este primul birou de traduceri din Moldova care a pus la îndemâna clienților săi serviciile de traducere online. Aceasta face ca clientul să economisească timpul și banii. Cubus Translation propune clienților săi potențiali un mediu unic în care puteți descărca textul necesar, iar după traducere acestuia de către o echipă profesionistă de traducători, acest document va putea fi descărcat direct pe computer sau telefon.

cubus translationLingmax 

Un alt birou de traduceri din Moldova, Lingmax, oferă servicii de traducere a documentelor în/din limbile scrise/vorbite din Asia și Europa. Compania se specializează în servicii de înaltă calitate atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii.

lingmaxDialect Group

Dialect Group este un birou de traduceri din Chișinău care oferă clienților săi posibilitatea de a opta online. Lista serviciilor furnizate de acest companie include nu numai traducerile de documente și texte, ci și crearea de subtitrări și dublare. Pe lângă toate aceste servicii, Dialect Group are o formă de plată transparentă, compania va procesa comenzile de orice nivel de complexitate și de a se concentra asupra succesului!

dialect group mdAvitalis Prim

Avitalis Prim activează pe piață de peste 16 ani, începând cu anul 2004. Fiecare membru al echipei este selectat după cea mai severă condiție de calificare, pentru a garanta profesionalism în domeniul. Apelând la serviciile  Avitalis Prim, clientul poate fi sigur că lucru sa va fi finalizată la înaltă calitate și la timp.

avitalisprim mdProTranslate Group

ProTranslate Group oferă servicii profesionale la doar un clic distanță. Tot ceea ce vi se cere ca client este să încărcați documentul pe site, după care comanda va ajunge imediat la echipa de traducători. Specialiștii acestui birou sunt disponibili 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Dacă doriți să economisiți timp, bani și să obțineți o traducere de calitate, acesta este birou de traduceri potrivit pentru dvs.

protranslate mdInterdoc 

Acest birou de traduceri funcționează fără pauze și zile libere și este gata să preia un nou proiect în orice moment al zilei. Compania oferă servicii precum: traducere juridică, literară, medicală, orală și scrisă, apostilă, legalizare consulară în toate țările.

interdoc birou de traduceriAvând la dispoziție o listă atât de mare de birouri de traduceri va fi greu de le însușit pe toate. Alegerea devine și mai dificilă dacă aveți nevoie de un birou de traduceri pentru o anumită industrie sau nu sunteți sigur dacă trebuie să legalizați un document. Vești bune! Nu trebuie să faceți asta. Lista.md vă pune la dispoziție metoda cea mai simplă de a face alegerea potrivită. Adresați o întrebare membrilor noștri și obțineți răspunsul lor online. Pentru a beneficia de această opțiune, pur și simplu înregistrați-vă ca utilizator Lista.md și accesați categoria corespunzătoare.

Comentarii