Alegem o Școală de Modeling în Chișinău

16 Iul 2021
9696
Alegem o Școală de Modeling în Chișinău

Mers de felină, eleganță, stil, popularitate,și multe alte beneficii de vedetă vor obține cei care vor să apeleze la o școală de modeling în Chișinău. Ca să te scalzi în lumina refectoarelor și să ajung un model la nivel internațional este nevoie de frecventat cursuri de modeling. Aceste cursuri pot fi frecventate în anumite școli de modeling, unde fiecare model primește educația necesară pentru a avea succes în acest domeniu.

Care este cea mai cunoscută scola de modeling - Chisinau?

model 1Arta frumosului și industria modei este în continuă creștere, deci, devine o nișă tot mai competitivă, unde talentul și aptitudinile aspectului fizic nu tot timpul sunt importante. Ai nevoie de abilități, de educație, de pregătire profesională, ca și în orice alt domeniu de activitate. Redacția Lista.md îți propune lista celor mai bune școli de modeling din Moldova, care te vor ajuta să descoperi talentele tale sau talentul copilului tău

ETM Moldova School and Model Agency

ETM Moldova School and Model Agency a fost înființat în anul 1990, și până în prezent este una dintre cele mai bune școli de modeling din lume. Aceasta reprezentă unele dintre cele mai de succes fețe ale industriei modei. O echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență a permis ca școala de modeling să-și crească succesul și să domine lumea modei.

etm

Școala de modeling Alexandrina Țurcan

Școala de modeling "Alexandrina Țurcan"  este un proiect care pregătește tinerii între 3 și 30 de ani pentru o carieră publică, și anume în lumea mode. Această școală oferă cursuri de modeling pentru copii - băieți și fete.

Cursurile cuprind în total 8 discipline:

 • podium
 • plastica
 • stilistica
 • fotografie
 • makeup
 • psihologia
 • actoria
 • diplomația

Școala de modeling Alexandrina Țurcan organizează un curs complex din trei etape unde vei învăța: să te machiezi, să defilez, să te prezinți în fața unui public cu atitudine, să vorbești liber în fața camerei TV, să pozezi în posturi care te favorizează și te pun într-o lumină bună, să cunoști bazele stilului, să te auto descoperi, să dezvolți bunele maniere.

alexandrina

Mone Models

Mone Models este prima școală de modeling pentru copii și adulți în Chișinău. Mone Models Academy te va ajuta să obţii noi cunoștințe și abilităţi, să faci snap-uri de calitate, video walkthrough şi prezentări, să creezi portofoliul și să faci primii pași în cariera unui model de succes. La Mone Models se ţine cont de o abordare holistică ce cuprinde nu numai munca privind reprezentarea externă, ci și dezvoltarea personală a viitoarei modele. Programul Academiei include două subiecte de specialitate și cinci subiecte opționale pentru studenții cu vârste între 3 şi 20 ani. Cea mai bună publicitate și mândria școlii sunt studenţii Mone Models care au excelat personal și profesional datorită acestor cursuri.

mone models

Este obligatoriu să frecventezi o școală de modeling?

În cele mai dese cazuri, da! Frecventând o școală de modeling obții nu doar cunoștințe în acest domeniu, ci și un bun început pentru cariera de model. Deseori, școlile de acest tip recomandă agențiilor și caselor de modă portofoliile modelelor cu rezultate bune. Să defilezi pe podium la fel este o muncă grea, chiar dacă crezi că ești cea mai frumoasă și ai cele mai bune date statice pentru acest job, trebuie să fii conștientă despre faptul că astfel gândesc și celelalte domnișoare, deci da, este necesar să frecventezi o școală de modeling pentru a fi pregătită cum să înlături concurența, cum să pui în evidență atuurile tale și nu în ultimul rând pentru o promovare bună.

model 1

Care sunt perspectivele acestor cursuri de modeling?

Nu ai decât să te bucuri de avantaje, chiar dacă vei trece prin mai multe chinuri pentru a ajunge un model de succes, poți fi sigură că fiecare lecție învățată îți va fi de folos pe parcursul activătății în industria modei. Dar cel mai important nu este doar obținerea unei diplome de model, dar și o dezvoltare personală care te va ajuta în viața de zi cu zi. Îmbunătățirea imaginei de sine, tehnici de mișcare scenică, arta machiajului și coafatului, vei cunoaște o groază de trucuri despre fiteness și diete, despre alimentația corectă, lucru cu fotografii, tehnici pentru un interview de succes și un portofoloiu profesional. Prin urmare, aceste cursuri sunt folositoare nu doar în lumea modei.

model2

Ce este un portofoliu profesional pentru model?

Portofoliul este o colecție de fotografii de modeling ce variază ca număr, dar nu ca dimensiuni;

 • Numărul de fotografii este între 4 și 25;
 • Dimensiunea standard este 23x30 cm;
 • Fotografiile pot fi color sau alb-negru;
 • Fotografiile pot fi pe hârtie fotografică sau în format digital;
 • Fotografiile pe hârtie fotografică sunt prezentate într-o mapă pentru a fi urmărite ușor;

Sunt necesare fotografii de calitate, evitând ca tema lor să fie asemănătoare pentru toate fotografiile din portofoliu.

model3

Portofoliul e de preferat să fie alcătuit din fotografii de următorul tip:

 • Portret normal (fără machiaj);
 • Portret cu coafură și machiaj;
 • Silueta întreagă în costum de baie sau lenjerie intimă;
 • Silueta întreagă într-o atitudine mai lejeră.

Fotografiile se înlocuiesc în timp, pe măsură calității lor. Portofoliul se prezintă sub formă fotografiilor printate și așezate într-o mapă sau în format digital pe o pagină web. Mapa este necesară la întâlnirile de prezentare personală. Puteți avea fotografii color, dar și alb-negru. Cele din urmă sunt cele mai apreciate în lumea modei.

model4

Prin urmare, ce trebuie să pregătești?

 • Alege fotografii de calitate bună (portret cu și fără machiaj și silueta întreagă );
 • Realizează un portofoliu mapă;
 • Realizează un portofoliu digital pe internet;
 • Contactează cât mai multe școli de modeling și prezentă-te cât mai avantajos;
 • Comportă-te decent și deschis atunci când o școală de modeling este interesată de tine
 • Trebuie să arăți bine și să ai încredere în tine!

În concluzie, dacă te visezi model sau un fotomodel și dorești să cucerești podiumurile mondiale, alege mai întâi să mergi la o școală de modeling. Nu evita să obții aceste cursuri de modeling pentru că, cu siguranță ai nevoie să studiezi acest domeniu, să acumulezi experiență și să devii cunoscută înainte de a păși pe podium. De asemenea, ar fi bine pentru tine să mergi la o școală de dansuri, pentru a oferi corpului tău mai multă mobilitate și pentru a te obișnui cu privirile oamenilor asupra ta. Nu uita să te înregistrezi și să te abonezi la newsletter!

Comentarii