5 centre comerciale din Republica Moldova

20 Apr 2018
1180
5 centre comerciale din Republica Moldova

Shoppingul este benefic pentru sănătatea femeii. Studiile demonstrează că femeile care investesc bani în propriul look sunt mai fericite decât femeile care investesc în casă, ele sunt mai slabe, mai sănătoase și mai încrezute în sine. Ca să ne dăm seama cât de des o femeie poate să se gândească la cumpărături, specialiștii de la Million Looks au făcut un studiu de caz care a demonstrat că femeile se gândesc la shopping la fel de des precum bărbații la sex. Nici o terapie nu te va binedispune atât de bine precum terapia de shopping, aceasta efectiv îți elimină stresul, te face mai fericită. Această metodă de relaxare este una dintre cele mai accesate și accesibile de către doamne și domnișoare, iar reducerile, promoțiile și ofertele brandurilor sunt cele mai bune medicamente pentru suflet. Shoppingul este uneori o necesitatea, iar alteori un răsfăț, sau pur si simplu vrei să-i oferi corpului tău un mic cadou, să-l împodobești cu ceva nou. O bluză sau o rochiță nouă niciodată nu va fi în plus, chiar dacă în garderoba unei femei există posibilitatea să nu mai fie loc pentru aceasta. Fiecare femeie știe că la crearea propriului stil trebuie să investești atât bani cât și timp și nici una nici alta nu trebuie sa fie reduse. Cumpărăturile trebuie să te satisfacă, trebuie să-ți ofere încredere și mulțumire față de sine.

Unde mergem la shopping? Care sunt magazinele cu cel mai mare număr de vizitatori?

Când mergi pe strada este imposibil să nu observi vitrinele cu articole vestimentare țipătoare și sclipitoare, dar ceea ce-ți atrage cu adevărat privirea sunt bannerele cu roșu pe care scrie „SALE” aceasta fiind ca ultimul strigăt al rochiței sau al blugilor pe care dorești de o vreme să-i ai în colecția ta vestimentară. Iată care sunt edificiile care găzduiesc cele mai faimoase branduri de încălțăminte și cele mai cuceritoare reduceri:


1. Zity Mall

Zity Mall aduce în Republica Moldova cu totul altceva, vizitatorii vor avea parte de o experiență a shoppingului complet diferită. Branduri noi, la prețuri demne acestor branduri. Stilul modern al complexului îți dă senzații de ate afla într-un orășel al hăinuțelor, accesoriilor, pantofiorilor etc.

2. MegaPolis Mall

MegaPolis Mall este un centru comercial distractiv, construit de Shan Lian International Group. În incinta mallului găsești o gamă largă la toate produsele necesare consumatorilor, iar prețurile sunt destul de accesibile, în plus poți beneficia de reduceri și promoții.

3. Grand Hall

Grand Hall găzduiește 250 magazine, 7 restaurante, 15 camere de divertisment special amenajate pentru copii și adulți.

4. Family Shopping Center

Family Shopping Center așteaptă cumpărătorii cu colecții vestimentare și accesorii pentru femei, bărbați, adolescenți, precum și o gamă variată de articole de îmbrăcăminte pentru copii și bebeluși. Happy Kids oferă un spațiu propice pentru a vă lăsa copilul în deplină siguranță în timpul în care vă faceți cumpărăturile. Restaurantele Trattoria, Della Nonna , Pizza „Corso” și Inside Bar oferă clienților săi un loc ideal de relaxare, dar și locul perfect pentru o zi de naștere de neuitat alături de prieteni și familie.

5. Casa de Comerț Soiuz

Casa de Comerț Soiuz propune cumpărătorilor un asortiment vast de haine, încălțăminte, produse cosmetice, produse de uz casnic etc. Copiii vor avea parte de surprize plăcute într-o lume a copiilor care ocupă o mare parte a centrului.

 

Comentarii