Descrierea companiei

LOGGIA GROUP MOLDOVA
vă oferă vopsea și tencuială decorativă de calitate superioară de la brandul italian LOGGIA Industria Vernici - o afacere de familie fondată de către Raffaele Loggia 30 de ani în urmă.
Fabrica companiei se distinge prin faptul că laboratoarele sale sunt într-o cercetare continuă și creează mereu produse inovatoare.

Compania Loggia a intrat pe piața de export relativ recent, în urmă cu doar 10 ani, dar în acest timp, datorită reputației companiei, produsele Loggia se vând pe piețele de desfacere din peste 17 țări. 
Acum există peste 300 de puncte de vânzare în lume - China, Algeria, Arabia Saudită, Grecia, Maroc, Malta, Irak, Cuba, Emiratele Arabe Unite, Brazilia și majoritatea țărilor din Europa, iar din 2018 și în Republica Moldova.

Subcategorii: Shopping(Altele)
Cuvintele cheie: Elemente Decorative.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Leo.md
Leo.md

EFECTUĂM LIVRĂRI DE TRANDAFIRI GRATUIT ÎN CHIŞINĂU ŞI ÎN SUBURBIILE ORASULUI CHIŞINĂU. TIMPUL DE LIVRARE ESTE DE APROXIMATIV 2 - 3 ORE!

Chișinău
Companie Regina Naturii SRL
Regina Naturii SRL

Regina Naturii produce, prelucreaza și exportă mierea de albine, este una dintre cele mai perspective afaceri din Republica Moldova. Totul a început de la 100 de familii de albine în 2014. Întreprinderea crește de la an la an.

Chișinău
Companie Mobelon
Mobelon

Există multe companii care vând mobilă pe piață – de ce să alegeti Mobeleon? Noi suntem o echipă tânără căreia îi pasă de fiecare dintre dvs. Ne straduim in continuu pentru cel mai bun raport pret/calitate. Colegii nostri competenti in domeniu, stau la dispozitia clientului in permanenta, cu informatii utile si ajutor pentru a gasi intotdeauna produsul dorit. Când cumpărați, sunteți complet siguri și nu riscați nimic. Sa livram intotdeauna mobila de calitate –

Chișinău