Описание компании

LOGGIA GROUP MOLDOVA
vă oferă vopsea și tencuială decorativă de calitate superioară de la brandul italian LOGGIA Industria Vernici - o afacere de familie fondată de către Raffaele Loggia 30 de ani în urmă.
Fabrica companiei se distinge prin faptul că laboratoarele sale sunt într-o cercetare continuă și creează mereu produse inovatoare.

Compania Loggia a intrat pe piața de export relativ recent, în urmă cu doar 10 ani, dar în acest timp, datorită reputației companiei, produsele Loggia se vând pe piețele de desfacere din peste 17 țări. 
Acum există peste 300 de puncte de vânzare în lume - China, Algeria, Arabia Saudită, Grecia, Maroc, Malta, Irak, Cuba, Emiratele Arabe Unite, Brazilia și majoritatea țărilor din Europa, iar din 2018 și în Republica Moldova.

Подкатегории: Покупки(Другое)
Ключевые слова: Декоративные Элементы.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Acvila Sport S.A.
Acvila Sport S.A.

Acvila Sport – sunt lideri în segmentul de echipament, articole și accesorii pentru toate tipurile de sport. Stocurile companiei cuprind o gamă variată de produse la prețuri mai mult decât accesibile.Datorită sistemul exclusiv de reduceri, calității impecabile și a gamei largi de produse, colaborează strâns cu sportivi de performanță și talie mondială, renumite cluburi sportive, instituții de învățământ. Mai mult decât atât – consultanții Acv

Кишинёв
Компания ÉVE Cafuné
ÉVE Cafuné

Пошив женского белья нужно доверять только профессионалам. Никакой гинеколог не вылечит вас, если вы носите ненатуральное и неудобное белье.

Кишинёв
Компания Frida Fleurs
Frida Fleurs

Доставка цветов и подарков от магазина FRIDA FLEURS. Заказать цветы у нас – значит подарить положительные эмоции!

Кишинёв