Descrierea companiei

Florile întotdeauna aduc bucurie și dispoziție bună celor care le primesc în dar. Această magie este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Există o mulțime de motive pentru a dărui flori astăzi: zile de naștere, întâlniri romantice, logodne, nunți și absolviri. Dar nu este deloc necesar să așteptați o zi specială pentru a-i surprinde plăcut pe cei dragi și pe cei iubiți pentru a le oferi o surpriză plăcută.

În limbajul florilor, vă puteți exprima sentimentele frumos și convingător. Dar, dacă, din anumite motive, persoana nu este în stare de a oferi un buchet sau se jenează să facă agest gest, poate folosi serviciile specializate de livrare de flori în Moldova de la boutique-ul cu flori FRIDA FLEURS. Puteți bucura persoana iubită cu un buchet frumos, chiar dacă vă aflați departe de oraș.

Comandând flori de la noi – dăruiți emoții pozitive!
Catalogul site-ului nostru conține un sortiment larg de o mare varietate de flori și aranjamente florale care pot transforma o zi obișnuită într-o adevărată sărbătoare. În prezența trandafirilor, lalelelor, hortensiilor, calelor, eustomelor, garoafelor, crinilor, irișilor, freziilor, precum și a florilor mai rare, precum bujorii, ranunculus, anemone, bouvardia, ozothamnus, astilbe, delfiniile și multe altele. De asemenea, puteți cumpăra flori în cutii de pălării de la noi.

Adăugăm zilnic noi articole la cele existente în catalog. Acestea sunt compilate de florarii noștri profesioniști. De asemenea, puteți comanda compoziții individuale cu livrare – descrieți cum ar trebui să fie buchetul și noi vom colecta ceva exclusiv pentru dvs. personal.
Ne asigurăm ca florile și plantele decorative livrate de noi să fie proaspete, nu numai până când ajung la destinatar, ci și după. Prin urmare, la fiecare buchet se atașează o instrucțiune scurtă dar foarte utilă pentru îngrijire după care florile vă vor încânta încă multe zile.

Dacă aveți dorința de a oferi flori persoanei dragi, păstrând anonimatul, puteți conta pe noi. În cele mai multe cazuri, anonimatul duce la curiozitate sporită din partea domnișoarei care vrea să-și cunoască mai aproape admiratorul secret.

După ce ați comandat livrarea de flori de la noi, puteți completa cadoul dvs. cu diverse accesorii. Acestea pot fi jucării moi, baloane sau dulciuri la alegere. În buchet poate fi inclusă și declarația de dragoste, felicitare sau mulțumire pentru serviciul oferit.

Flori în Moldova de la cel mai bun boutique cu flori
Livrarea de flori în Chișinău de la boutique-ul cu flori FRIDA FLEURS se desfășoară rapid pe tot teritoriul Republicii Moldova. Comenzile permanent sunt acceptate pe website-ul nostru. Vom fi bucuroși să livrăm buchetul oriunde în Moldova, la adresa specificată, la momentul convenabil pentru dumneavoastră.

Puteți achita comanda online, în orice mod convenabil pentru dvs.: numerar, Visa și Master Card, sisteme electronice Yandex Money, Pay Pal. Este disponibil serviciul – link-ul spre plată. Descrieți ce doriți să comandați, florarii noștri vor trimite un link spre plată. Puteți achita de oriunde în lume, fără necesitatea de a părăsi acasă.

Luăm în considerare toate tendințele de modă ale florăriei și adaptăm buchetele la gusturile și nevoile fiecărui client.

Subcategorii: Suvenire
Cuvintele cheie: Cadouri, Jucării, Florării.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Teka Moldova
Teka Moldova

Teka, fondat în Germania, oferă produse de bucătarie de calitate superioară: cuptoare, microunde, plite cu inducție, gaz și electrice, frigidere, chiuvete, baterii, și multe altele.

Chișinău
Companie Leo.md
Leo.md

EFECTUĂM LIVRĂRI DE TRANDAFIRI GRATUIT ÎN CHIŞINĂU ŞI ÎN SUBURBIILE ORASULUI CHIŞINĂU. TIMPUL DE LIVRARE ESTE DE APROXIMATIV 2 - 3 ORE!

Chișinău
Companie cadourionline
cadourionline

Când doriți să felicitați persoana dragă cu o ocazie specială sau pur și simplu să-i aduceți zâmbetul pe față, fără un motiv particular, echipa CadouriOnline vă sare în ajutor – am creat cel mai rapid și sigur serviciu de livrare de cadouri din Chișinău, special pentru dumneavoastră. Pentru că fiecare s-a confruntat cel puțin o dată cu dificultatea de a alege un buchet, în magazinul nostru online găsiți un asortiment larg de  cadouri  și buchete de flori,

Chișinău