Descrierea companiei

VIOSER Tax Trainings SRL este o companie specializată în organizarea instruirilor și evenimentelor pe diferite domenii: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor și Elaborarea Business Plan-urilor.
Din momentul fondării, MISIUNEA noastră a fost și este în continuare oferirea serviciilor de calitate înaltă atât participanților la instruirile organizate de către Vioser cât și organizațiilor care caută profesioniști și experți în organizarea trainingurilor și evenimentelor lor, inclusiv consultanță celor care fac primii pași în afaceri & firmelor internaționale care au decis să pătrundă pe piața noastră.

Suntem consultanți calificați, profesioniști cu un portofoliu de peste 130 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 2000 de companii clienți.

Subcategorii: Educație(Altele)
Cuvintele cheie: Învățământ Privat.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Mone Models
Mone Models

Mone Models este prima școală de modeling pentru copii și adulți în Chișinău. Mone Models Academy te va ajuta să obţii noi cunoștințe și abilităţi, să faci snap-uri de calitate, video walkthrough şi prezentări, să creezi portofoliul și să faci primii pași în cariera unui model de succes. La Mone Models se ţine cont de o abordare holistică ce cuprinde nu numai munca privind reprezentarea externă, ci și dezvoltarea personală a viitoarei modele. Programul Academiei include două sub

Chișinău
Companie ETM Moldova School and Model Agency
ETM Moldova School and Model Agency

ETM Moldova School and Model Agency a fost înființat în anul 1990, și până în prezent este una dintre cele mai bune școli de modeling din lume. Aceasta reprezentă unele dintre cele mai de succes fețe ale industriei modei. O echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență a permis ca școala de modeling să-și crească succesul și să domine lumea modei.

Chișinău
Companie Maestru in vinzari SRL
Maestru in vinzari SRL

MAESTRU IN VINZARI prestează cursuri și traininguri practice in vînzări și programe de îmbunătățirea eficacității persoanelor.

Chișinău