Descrierea companiei

VIOSER Tax Trainings SRL este o companie specializată în organizarea instruirilor și evenimentelor pe diferite domenii: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor și Elaborarea Business Plan-urilor.
Din momentul fondării, MISIUNEA noastră a fost și este în continuare oferirea serviciilor de calitate înaltă atât participanților la instruirile organizate de către Vioser cât și organizațiilor care caută profesioniști și experți în organizarea trainingurilor și evenimentelor lor, inclusiv consultanță celor care fac primii pași în afaceri & firmelor internaționale care au decis să pătrundă pe piața noastră.

Suntem consultanți calificați, profesioniști cu un portofoliu de peste 130 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 2000 de companii clienți.

Subcategorii: Educație(Altele)
Cuvintele cheie: Învățământ Privat.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie „Renaissance
„Renaissance" ART Studio

Studio de artă și pictură în Chișinău pentru copii și adulți.

Chișinău
Companie Scoala auto FORSAJ
Scoala auto FORSAJ

Instruire pentru conducerea vehiculelor din categoria B. Pregătirea suplimentară a șoferilor de vehicule pentru obținerea permisului de conducere.

Bălți
Companie Maestru in vinzari SRL
Maestru in vinzari SRL

MAESTRU IN VINZARI prestează cursuri și traininguri practice in vînzări și programe de îmbunătățirea eficacității persoanelor.

Chișinău