Descrierea companiei

Despre ManiEra
ManiEra organizează și desfășoară cursuri de bune maniere pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani. Cursul se desfășoară pe o perioadă de 4 săptămâni, instruirile având loc în fiecare zi de sîmbătă și duminică, în intervalul orelor 09:00-10:30 cu o pauză de 10 minute.

La sfârșitul cursului, fiecare copil va fi nevoit să susțină un examen care va consta din 2 părți:

Partea teoretică – test grilă.

Partea practică – prezentarea bunelor maniere.

Cursanții vor fi onorați cu diplome de participare!

Lecțiile sunt moderate de Alina Plîngău, trainer de bune maniere și specialist în comunicare.

Obiectivele noastre
ManieEra este preocupată de ajutorul acordat copiilor în conștientizarea valorilor umane, a înțelegerii, empatiei, onoarei, ajutorului, toleranței, curajului, sincerității sau prieteniei și în exersarea gesturilor de curtoazie.
Toate aceste noțiuni sunt cărămizi ce constituie fundația unei educații valoroase, morale și practice. Aceasta le va facilita copiilor acomodarea, socializarea și integrarea mai ușoară în societate, îi va ajuta în crearea de legături inter-umane durabile dar și în identificarea unor derapaje de comportament pe care să știe să le ocolească.

Nu mai puțin important, deprinderea unui comportament manierat, bazat pe respect, îi va ajuta pe micii și marii noștri cursanți să fie apreciați, să fie exemple pentru ceilalți, să își depășească timiditatea, să capete încredere în sine și să își dezvolte personalitatea.

Cuvintele cheie: Școli de Artă.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Academia Internațională de Modă și Design
Academia Internațională de Modă și Design

Bun venit la prima și unica Academie Internațională de Modă și Design din Republica Moldova!

Chișinău
Companie ETM Moldova School and Model Agency
ETM Moldova School and Model Agency

ETM Moldova School and Model Agency a fost înființat în anul 1990, și până în prezent este una dintre cele mai bune școli de modeling din lume. Aceasta reprezentă unele dintre cele mai de succes fețe ale industriei modei. O echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență a permis ca școala de modeling să-și crească succesul și să domine lumea modei.

Chișinău
Companie Maestru in vinzari SRL
Maestru in vinzari SRL

MAESTRU IN VINZARI prestează cursuri și traininguri practice in vînzări și programe de îmbunătățirea eficacității persoanelor.

Chișinău