Описание компании

Despre ManiEra
ManiEra organizează și desfășoară cursuri de bune maniere pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani. Cursul se desfășoară pe o perioadă de 4 săptămâni, instruirile având loc în fiecare zi de sîmbătă și duminică, în intervalul orelor 09:00-10:30 cu o pauză de 10 minute.

La sfârșitul cursului, fiecare copil va fi nevoit să susțină un examen care va consta din 2 părți:

Partea teoretică – test grilă.

Partea practică – prezentarea bunelor maniere.

Cursanții vor fi onorați cu diplome de participare!

Lecțiile sunt moderate de Alina Plîngău, trainer de bune maniere și specialist în comunicare.

Obiectivele noastre
ManieEra este preocupată de ajutorul acordat copiilor în conștientizarea valorilor umane, a înțelegerii, empatiei, onoarei, ajutorului, toleranței, curajului, sincerității sau prieteniei și în exersarea gesturilor de curtoazie.
Toate aceste noțiuni sunt cărămizi ce constituie fundația unei educații valoroase, morale și practice. Aceasta le va facilita copiilor acomodarea, socializarea și integrarea mai ușoară în societate, îi va ajuta în crearea de legături inter-umane durabile dar și în identificarea unor derapaje de comportament pe care să știe să le ocolească.

Nu mai puțin important, deprinderea unui comportament manierat, bazat pe respect, îi va ajuta pe micii și marii noștri cursanți să fie apreciați, să fie exemple pentru ceilalți, să își depășească timiditatea, să capete încredere în sine și să își dezvolte personalitatea.

Ключевые слова: Художественные Школы.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Seminar.md
Seminar.md

seminar.md - este destinat pentru a colecta intr-o singura sursă web toate seminarele si cursurile din Moldova. 

Кишинёв
Компания Vioser
Vioser

VIOSER Tax Trainings SRL este o companie specializată în organizarea instruirilor și evenimentelor pe diferite domenii: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor și Elaborarea Business Plan-urilor. Din momentul fondării, MISIUNEA noastră a fost și este în continuare oferirea serviciilor de calitate înaltă atât participanților la instruirile organizate de

Кишинёв
Компания Scoala auto FORSAJ
Scoala auto FORSAJ

Обучение вождению автотранспортных средств разных категорий. Повышение квалификации водителей транспортных средств для получения прав на обучение вождению

Бельцы