Описание компании

VIOSER Tax Trainings SRL este o companie specializată în organizarea instruirilor și evenimentelor pe diferite domenii: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor și Elaborarea Business Plan-urilor.
Din momentul fondării, MISIUNEA noastră a fost și este în continuare oferirea serviciilor de calitate înaltă atât participanților la instruirile organizate de către Vioser cât și organizațiilor care caută profesioniști și experți în organizarea trainingurilor și evenimentelor lor, inclusiv consultanță celor care fac primii pași în afaceri & firmelor internaționale care au decis să pătrundă pe piața noastră.

Suntem consultanți calificați, profesioniști cu un portofoliu de peste 130 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 2000 de companii clienți.

Подкатегории: Oбразование(Другое)
Ключевые слова: Частное Образование.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Infoteze.com
Infoteze.com

Elaborăm teze de an, teze de licență, teze de master, lucrări de doctorat, rapoarte de practică, referate la majoritatea specialităților! Răspuns la o serie de întrebări găsiți de asemenea și aici: https://infoteze.com/faq.html Portofoliul nostru de lucrări îl puteți consulta pe site-ul nostru (p.s. nu ne confundați cu toți escrorii, suntem din 2008 în domeniu și avem peste 7000 de lucrări pentru studenți din Republica Moldova, România, Rusia, Italia etc.): Teze la drept

Кишинёв
Компания Academia Internațională de Modă și Design
Academia Internațională de Modă și Design

Добро пожаловать в первую и единственную Международную Академию Моды и Дизайна в Республике Молдова!

Кишинёв