Descrierea companiei

În primul rând, compania Viatti.md este o anvelopă de înaltă calitate, care face față cu brio la diferite condiții meteorologice și suprafețe de drum. În al doilea rând, beneficiul vulcanizării gratuite la comandarea unei perechi de anvelope. Și în al treilea rând, o garanție extinsă care te scutește de îngrijire și griji suplimentare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Megatest
Megatest

Stația de Control Tehnic "Megatest" oferă servicii de testare tehnică a vehiculelor. Toți clienții sunt deserviți cu profisionalism de către personalul înalt calificat. Activitatea noastră contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere.

Chișinău
Companie Master LUX
Master LUX

Rețea de centre de anvelope și servicii auto. Vanzare anvelope, discuri, uleiuri, piese de schimb, acumulatori.  Servicii Alimentarea sistemului de aer condiționat Diagnostica computerizată Reparația echipamentelor electrice Ajustarea farurilor Curățare sistemelor de ardere benzină Schimbarea uleiului și a filtrelor Standul computerizat 3-D pentru geometria roților Diagnosticul și repararea șasiului Degajarea Jantelor de frână Înlocuirea curelei mecanismului de distribuție a gaz

Chișinău
Companie Vulcanizaremobila.md
Vulcanizaremobila.md

Vulcanizare mobila in Chisinau. Pornire după 5 minute de la trimiterea aplicării dvs oriunde.

Chișinău