Descrierea companiei

Camion de remorcare pentru mașini în Moldova.

Mașina nu pornește? Ai intrat într-un accident de trafic? Aveți nevoie de o evacuare urgentă a mașinii? Chiar și un șofer cu o experiență extinsă nu este asigurat împotriva problemelor de pe drum! Se pot întâmpla oricând, indiferent de anotimp sau oră a zilei! Remorcă auto Moldova este cea mai bună soluție! Oricare ar fi sarcina, Auto Club Asist va face față rapid și eficient!
Avantajele noastre:
Camion de remorcare MD Chișinău non-stop, șapte zile pe săptămână și sărbători;
Răspundem prompt la fiecare apel al clientului 24 de ore;
Vă vom livra cu atenție și cu precizie mașina la destinație;
Realizăm toate aplicațiile profesional și cu responsabilitate maximă;
Avem la dispoziție: o remorcă cu troliu, o remorcă cu platformă și o remorcă cu macara în Chișinău
Specialiștii cu înaltă calificare sunt capabili să organizeze în mod competent evacuarea unui vehicul.
Fiecare evacuator de 8 tone din serviciul nostru este în stare tehnică excelentă și gata de călătorie la orice distanță.
Transportăm mașini de diferite dimensiuni: motociclete, mașini de toate mărcile, microbuze, microbuze și echipamente speciale.
Furnizăm documentele necesare pentru companiile de asigurări, confirmând furnizarea și plata serviciilor de evacuare.
Costul comenzii depinde de următorii factori:
de la distanța de transport, de exemplu, dacă vă aflați în Chișinău, o remorcă vă va costa mai puțin decât o remorcă Balti, o remorcă Cahul, o remorcă Orhei;
pe tipul și dimensiunea vehiculului dvs., care este destinat evacuării;
privind complexitatea încărcării și încărcării transportului pe platforma camionului de remorcare, în funcție de situații.
Dacă aveți nevoie de ajutor foarte urgent, contactați compania Auto Club Asist. Serviciile și manipulatorul nostru 24/24 sunt o garanție a fiabilității și siguranței livrării mașinii dvs.!

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoservice și Motoservice.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie anvelopemoldova.md
anvelopemoldova.md

Cumparati anvelope cu livrare in Chisinau si Moldova Anvelope, uleiuri, baterii de calitate, toate la preturi accesibile!

Chișinău
Companie CERTMATCON SRL
CERTMATCON SRL

CERTIFICARE materiale pentru construcții, incercări laborator, radiologie, certificare ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001. Beneficii:Suntem atenți la fiecare detaliu.PROFESIONALISMCERTMATCON acordă atenţie deosebită la instruirea şi informarea continuă a personalului cu cerinţele normative şi legislative din domeniul de activitate.EXPERIENȚĂPe parcursul anilor am dobândit o experiență bogată datorită proiectelor realizate, a colaborărilor cu companii mari și a acreditărilo

Chișinău
Companie SRL «CATOL LUX»
SRL «CATOL LUX»

Compania "CATOL LUX" SRL este cunoscută pe piața Moldovei încă din anul 2003. Specializarea principală este vânzarea cu amănuntul și cu ridicata a accesoriilor auto, a produselor chimice pentru automobile, a uleiurilor pentru automobile și a filtrelor. Compania este distribuitorul oficial al multor producători renumiți de uleiuri auto, produse chimice auto, filtre, baterii, anvelope, accesorii etc        Firma de «CATOL LUX» SRL are

Chișinău