Descrierea companiei

Camion de remorcare pentru mașini în Moldova.

Mașina nu pornește? Ai intrat într-un accident de trafic? Aveți nevoie de o evacuare urgentă a mașinii? Chiar și un șofer cu o experiență extinsă nu este asigurat împotriva problemelor de pe drum! Se pot întâmpla oricând, indiferent de anotimp sau oră a zilei! Remorcă auto Moldova este cea mai bună soluție! Oricare ar fi sarcina, Auto Club Asist va face față rapid și eficient!
Avantajele noastre:
Camion de remorcare MD Chișinău non-stop, șapte zile pe săptămână și sărbători;
Răspundem prompt la fiecare apel al clientului 24 de ore;
Vă vom livra cu atenție și cu precizie mașina la destinație;
Realizăm toate aplicațiile profesional și cu responsabilitate maximă;
Avem la dispoziție: o remorcă cu troliu, o remorcă cu platformă și o remorcă cu macara în Chișinău
Specialiștii cu înaltă calificare sunt capabili să organizeze în mod competent evacuarea unui vehicul.
Fiecare evacuator de 8 tone din serviciul nostru este în stare tehnică excelentă și gata de călătorie la orice distanță.
Transportăm mașini de diferite dimensiuni: motociclete, mașini de toate mărcile, microbuze, microbuze și echipamente speciale.
Furnizăm documentele necesare pentru companiile de asigurări, confirmând furnizarea și plata serviciilor de evacuare.
Costul comenzii depinde de următorii factori:
de la distanța de transport, de exemplu, dacă vă aflați în Chișinău, o remorcă vă va costa mai puțin decât o remorcă Balti, o remorcă Cahul, o remorcă Orhei;
pe tipul și dimensiunea vehiculului dvs., care este destinat evacuării;
privind complexitatea încărcării și încărcării transportului pe platforma camionului de remorcare, în funcție de situații.
Dacă aveți nevoie de ajutor foarte urgent, contactați compania Auto Club Asist. Serviciile și manipulatorul nostru 24/24 sunt o garanție a fiabilității și siguranței livrării mașinii dvs.!

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoservice și Motoservice.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie CASAAUTO
CASAAUTO

Magazin online de anvelope și bunuri auto cu livrare în Chișinău și în toată Moldova

Chișinău
Companie Panda Tur
Panda Tur

Bine ați venit la Panda Tur.Pentru pasionații de călătorii!Când vine vacanța, fie ești un iubitor de soare și de plajă, ski fanatic, adventure lover, pasionat de cultură și tradiții, îți poți îndeplini visul cu NOI!Agenția noastră activează din 2010 pe baza licenței Seria A MMI Nr.054606. Suntem o echipă tânără cu planuri mari care le împărtășim cu d-voastră!În arhiva agenției noastre sunt deja peste 100.000 clienți care au rămas satisfăcuți de serviciile ofer

Chișinău
Companie Vulcanizare24.md
Vulcanizare24.md

Suntem distribuitor oficial exclusiv pe întreg teritoriul țării a produselor de marcă Cyclon. De peste 15 ani de experiență în comercializarea anvelopelor, uleiului pentru orice tip de transport și prestarea serviciilor de reparație a anvelopelor și a autoturismelor de tip camion și tehnică specială. Vă garantăm o experiență unică de eficiență, calitate și preț alături de profesioniștii calificați care stau la dispoziția Dvs. 

Chișinău