Descrierea companiei

FOLIA INTELIGENTĂ
Este o peliculă specială din polimer cu cristale lichide care se aplică pe orice suprafață de sticlă pentru a regla transparența geamului. Folia inteligentă are două stări de limită: de la absolut impenetrabilă în starea „off” până la complet transparentă în starea „on”. În plus, cea mai importantă funcție a foliei inteligente este posibilitatea utilizării acesteia drept un ecran cu contrast sporit pentru proiectoare, în regim de „proiecție din spate“.

Există multiple modalități de a comuta folia inteligentă la diferite nivele de transparență:
1. Control manual (buton de comutare)
2. Cu telecomanda
3. Cu dimmer puteți schimba lent transparența foliei inteligente
4. Prin intermediul mai multor senzori, de exemplu: mișcarea, schimbările de temperatură, lumină, presiune etc.
5. Control prin Wi-Fi – puteți controla sticla de oriunde din lume folosind telefonul sau computerul. Gestionarea inteligentă a foliei poate fi integrată în sistemul inteligent de „casă inteligentă”.

CE OFERIM
Vă sugerăm să folosiți folia noastră în locuri precum supermarketuri, magazine de bijuterii, saloane de înfrumusețare, frizerii, muzee, expoziții, vitrine de sticlă etc. Recomandările noastre speciale țin de utilizarea foliei inteligente în incinta băncii, când se instalează sticlă antiglonț. Starea de transparență este menținută în funcționare normală, în caz de urgență, sticla devine instantaneu impenetrabilă și opacă, infractorul își pierde imediat capacitatea de a monitoriza și controla situația, ceea ce la rândul său ajută la asigurarea unei maxime siguranțe a personalului și a proprietății. Folia poate înlocui partiții medicale, perdele și ecrane, asigurând protecția vieții private și separarea unei părți a biroului de ochii curioși. În plus, sticla cu folie instalată poate efectua alte funcții: asigurarea protecției, izolarea fonică, păstrarea curățeniei, poate ajuta, de asemenea, profesioniștii din domeniul medical și pacienții să atenueze temerile și presiunea psihologică.

În general, folia inteligentă poate fi folosită în domenii complet diferite, cum ar fi clădiri administrative și birouri, diverse tipuri de servicii publice, afaceri, divertisment, în condiții casnice, în publicitate, expoziții, în proiectarea imaginilor și secvențelor video. În siguranța publică și multe alte domenii.

Cuvintele cheie: Tonarea Geamurilor.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Huse Scaune Md
Huse Scaune Md

Huse de scaun pentru bucatarie, sufragerie, living si dormitor, restaurant, bar. Preturi de producator.

Chișinău
Companie Manole Estate
Manole Estate

Companie imobiliară Manole Estate Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți care sunt avantajele și dezavantajele reale ale unui împrumut ipotecar. Și care dintre ele joacă rol în cazul Dumneavoastră. Pentru că situațiile sunt foarte ambigue. Proprietatea unui imobil – deveniți proprietarul imobilului. Mai ușor de negociat când apar probleme cu banii – puteți solicita până la 6 luni de „vacanță” de la banca, dacă apar dif

Chișinău
Companie Curățarea Chimică
Curățarea Chimică "Albinuța"

Curățarea chimică profesională a mobilei moale la domiciliu. Rezultate evidente

Chișinău