Descrierea companiei

Constructii modulare Smart – Ce este?
Un design modular care rezolvă rapid, fiabil și cel mai important calitativ problema dvs. în construcții. Vă sugerăm să uitați de construcția plictisitoare și scumpă pentru totdeauna!

La un preț rezonabil, obțineți un design modular de orice dimensiune, care are o gamă uriașă de aplicații: birou, punct comercial, SHOW-ROOM, bloc de drum, post de securitate, boutique, unitate sanitară, casă și multe altele.

Alegându-ne, veți obține un design modular, care constă din materiale refractare de înaltă calitate.

Timpul avansează și, de asemenea, nu vrem să ne oprim. Prin urmare, am abordat diferit producția:

izolăm pereții nu cu polistiren banal, ci cu un panou sandwich refractar.
De ce ai nevoie de metal negru? La urma urmei, ruginește și l-am înlocuit cu metal galvanizat.
nici canalele de cablu, nici firele pe care le veți vedea pe pereții și tavanul dvs., le-am ascuns în interior.
designul modular este practic, îl putem crește întotdeauna ca dimensiune sau îl putem transfera într-un loc nou, mai potrivit pentru tine.

Cuvintele cheie: Arhitectură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie «CASA PERFECTA-CONSTRUCT» S.R.L.
«CASA PERFECTA-CONSTRUCT» S.R.L.

Строительная компания «CASA PERFECTĂ-CONSTRUCT» SRL оказывает услуги в области строительства с 2010 года. Наша компания была основана для того, чтобы сделать возможным строительство частных домов

Chișinău
Companie Restor FX Moldova
Restor FX Moldova

RestorFX vă oferă îngrijirea automobilului cu cele mai moderne produse din SUA. Unul dintre aspectele vieții și funcționării a unui automobil este spălarea acestuia, și aici trebuie să luăm în considerare calitatea materialelor și metoda de spălare. RestorFX vă prezintă spălarea mașinii în 4 etape. Această tehnică elimină necesitatea de a spăla mașina cu un burete și apoi de a o șterge cu o cârpă. Produsele utilizate sunt 100% naturale și nu dăunează nici omului, nici med

Chișinău
Companie EuroBeton
EuroBeton

Compania înființată în 2005 este specializată în producerea betonului. Prin tehnologia utilizată, compania acoperă atât cerințele tot mai complexe de pe piața construcțiilor, cât și respectă normele de protecție a mediului!

Bălți