Descrierea companiei

Serviciul nostru mobil de anvelope vine în sprijinul șoferilor non-stop care au nevoie de reparații urgente la deteriorarea roților sau au nevoie de o schimbare rapidă a anvelopelor în Chișinău și Moldova. Indiferent de locul în care vă aflați pe teritoriul Republicii Moldova și la ce oră aveți nevoie de serviciile noastre, răspundem cu promptitudine la apeluri și venim la dvs. cât mai curând posibil. Vă stăm la dispoziție non-stop, toată săptămâna și 365 de zile pe an!
 

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Transport Pasageri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Cars4Rent - rent a car
Cars4Rent - rent a car

CONDITII PENTRU CHIRIE DE AUTOMOBILE IN CHISINAU.In furnizarea serviciilor la inchiriere de masini Moldova de la Cars4Rent include următoarele conditii:  Vîrsta șoferului: Cel puțin 23 de ani. Documentele necesare: Buletinul de identitate și permisul de conducere. Experiența de conducere: Cel puțin 3 ani. Predarea autoturismului: - In timpul primirii-transmiterii de automobil, partile va trebui sa efectueze inspectie de masina in exterior, in interiorul s

Chișinău
Companie Proviraj SRL
Proviraj SRL

Agentie turism, transport persoane Moldova-Italia

Chișinău
Companie Continentalmoldova
Continentalmoldova

Compania continentalmoldova.md lucrează de mulți ani în industria anvelopelor și îi încântă pe șoferii locali cu anvelopele Continental.

Chișinău