Descrierea companiei

DetailGarage vă oferă servicii de izolare fonică interioară pentru autoturisme, înlocuirea tapițeriei din piele și decorarea saloanelor auto. Unul dintre punctele noastre forte este faptul că lucrăm în prezența clienților, având grijă să nu întârziem serviciul auto. Când ajungi la noi pentru programare, vom începe imediat să ne ocupăm de mașina ta, oferindu-ți un mediu confortabil în centrul nostru specializat. Poți alege să izolezi fonic interiorul cu propriile tale mâini sau să ai încredere într-o echipă de profesioniști experimentați și să observi rezultatele muncii noastre într-o atmosferă plăcută - decizia îți aparține. Și dacă ai ales centrul nostru tehnic, ne vom strădui din greu să-ți mulțumim pentru această alegere. Punctul nostru forte constă în lucrul exclusiv cu materiale originale și de înaltă calitate, având maeștri experimentați. Echipamentul nostru PDR este cel mai bun din oraș.

DE CE CLIENȚII NE ÎNCREDINȚEAZĂ

Prețuri accesibile
Veți beneficia întotdeauna de produse de înaltă calitate la un preț accesibil!

Calitatea serviciilor noastre este garantată
Vă oferim garanția profesionalismului, a abordării creative și a calității serviciilor noastre.

Ne respectăm și apreciem clienții
Punem mare preț pe fiecare client și apreciem încrederea lor, motiv pentru care ne dorim să le satisfacem cerințele și să depășim așteptările lor.
https://ro.detailgarage.md/

Cuvintele cheie: Acustică Auto, Componente Autosunet, Materiale și Accesorii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie evacuator-chisinau.md
evacuator-chisinau.md

Indiferent de ora din zi sau din noapte, suntem întotdeauna gata să vă venim în ajutor și să vă oferim servicii de remorcare rapide și de înaltă calitate 24/7.

Chișinău
Companie Cip Auto
Cip Auto

Automobile de vânzare în Chișinău, Moldova. Parcarea de vânzări auto CipAuto, oferă o gamă largă de mașini second hand, disponibile în credit sau trade-in.

Chișinău
Companie Anvelopemoldova
Anvelopemoldova

Cumpărați anvelope și baterii în magazinul nostru online 24/7. Livrare in toata Moldova, garantie pentru toate produsele.

Chișinău