Descrierea companiei

MAȘINI SECOND HAND - TESTATE DIN EUROPA

Colaborăm cu dealeri auto de încredere din Germania, Olanda, Franța, Belgia și Luxemburg.

Înaite de import diagnosticăm cu atenție fiecare mașina

DIAGNOSTICARE
Toate vehiculele sunt testate minuțios de către reprezentanții dealerului din Europa și specialiștii noștri calificați. Fiece mașină corespunde tuturor caracteristicilor declarate de producător și se află în stare perfectă.

TESTARE
La noi puteți inspecta, verifica fără agitație și grabă toate momentele, detaliile, care vă interesează. Totodată, puteți beneficia de o consultație aferentă mașinii, ce prezintă interes.

LEASING
Oferim posibilitatea de a achiziționa autoturismul în leasing. Compania noastră colaborează cu BT Leasing, care oferă împrumuturi cu un procent scăzut de dobândă.

Subcategorii: Vehicule, Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoturisme, Transport Pasageri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Pastrarea anvelope
Pastrarea anvelope

Ati obosit de mirosul de cauciuc? Depozitare anvelope va scuteste de problema data! Apelati-ne, vom depozita anvelopele voastre in hotelul de pneuri

Chișinău
Companie Megatest
Megatest

Stația de Control Tehnic "Megatest" oferă servicii de testare tehnică a vehiculelor. Toți clienții sunt deserviți cu profisionalism de către personalul înalt calificat. Activitatea noastră contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere.

Chișinău
Companie AUTO RENT BRADUS
AUTO RENT BRADUS

Serviciu de inchiriere masini in Chisinau, eficient si rapid. La Bradus Auto Rent vei gasi cea mai excelenta oferta, pentru o placuta experienta, care o sa iti satisfaca toate nevoile de mobilitate. Iti punem la dispozitie un serviciu de rent a car orientat spre cerintele tale. Obtine maximul in calatoria ta, bucurindu-te, conducand la bordul unei masini super confortabila.

Chișinău