Descrierea companiei

Cu cât lucrările de montare a anvelopelor sunt mai bine realizate, cu atât mai în siguranță vă veți simți și cei dragi. De aceea este atât de importantă alegerea corectă a unui departament de service dotat cu echipamentul necesar pentru efectuarea lucrărilor de montare a anvelopelor. Compania Shinomontaj.md oferă aceste servicii în Chișinău și în alte orașe ale Moldovei. Nu va fi o exagerare să spunem că clienții noștri realizează economii maxime de timp și efort. Ne concentrăm pe muncă rapidă și de înaltă calitate, la prețuri accesibile pe piață.
 

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoservice și Motoservice.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Auto International Tours
Auto International Tours

Deținem transport sigur și rapid pentru o călătorie confortabilă în România, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Spania și alte țări.

Chișinău
Companie Agenția Muncii
Agenția Muncii

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în prestarea serviciilor de angajare legală a cetațenilor moldoveni în Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia. La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de Lucru Bun, in special cetățeni cu dublă cetațenie. Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experientă, cunoștinte și capacitate pentru prestarea unor ser

Chișinău
Companie Sava.md
Sava.md

Avem o gama larga de anvelope si roti pentru orice alegere! Cumparati anvelope ieftine in Moldova, Chisinau cu posibilitatea de a aranja livrarea la domiciliu.

Chișinău