Descrierea companiei

Cataleia Trans este o firma de transport cu o experienta vasta pe piata serviciilor de transport intern de marfuri din Republica Moldova.

Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumit/a si sa aveti incredere ca bunurile de care aveti nevoie sa fie transportate sunt pe maini bune.
Pentru a fi mai aproape de clienții nostri, acoperim o gama cat mai larga de servicii de transport intern cum ar fi camioane cu prelate,dube,camioane deschise dotate cu lift 800 kg -1500kg si transpalet (la cerere),camioane cu containere destinate evacuarii deseurilor, hamali.

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Transport Mărfuri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Auto International Tours
Auto International Tours

Deținem transport sigur și rapid pentru o călătorie confortabilă în România, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Spania și alte țări.

Chișinău
Companie Эвакуатор с краном Молдова и Кишинев
Эвакуатор с краном Молдова и Кишинев

Evacuator cu manipulator Moldova si Chisinau.Dacă aveți o situație neprevăzută pe drum și nu mai puteți continua calea, manipulator Chisinau 24/24 de la Auto Club Asist va vini la salvare! Evacuator Moldova este amicul dvs. de nădejde la drum datorită gamei variate de servicii evacuator pe care vi le oferim. Cu noi veți economisi timp și bani, astfel cu un singur apel telefonic veți rezolva orice problemă.

Chișinău
Companie Chișinău Roma Napoli
Chișinău Roma Napoli

Transport de persoane și colete MOLDOVA - ITALIA Vă punem la dispoziție servicii de transport către Italia de persoane și colete cu autocarul.

Chișinău