01 Noi 2021

Nu știu cum alții aleg un apartament, dar pentru mine e vital să fie spațios, să aibă sursă de lumină naturală și un balcon mare, unde să-mi fac spațiu pentru meditație, lecturi sau seri romantice. În complexul Royal Town am găsit exact ceea ce căutam; un apartament mare, confortabil, cu un balcon unde mă pot retrage. Ah da, politica de prețuri este perfectă.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
01 Noi 2021

Eu și soția, de când am aflat că e însărcinată, ne-am apucat să căutăm apartamente cu 2 camere în Iași, ca să îi putem face celui mic o cameră minunată și, totodată, să aibă destul spațiu de joacă. Complexul imobiliar Royal Town ni s-a potrivit și pentru că are o infrastructură comodă. Soția poate ieși ușor la plimbare cu bebelușul, poate savura o cafea, iar eu îmi pot face rutina de sport direct lângă casă. Recomand cu încredere familiilor tinere.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
29 Oct 2021

Am revenit în Iași după o absență de vreo zece ani, respectiv am dat o căutare pe Google să văd apartamente noi Iași Copou. De ce Copou? E un loc special, chiar și din punct de vedere energetic. Mă simt confortabil și liniștit aici. M-am bucurat să văd cum compania Royal Town a construit noul complex rezidențial în mare stil. Apartamentul ales, cu o odaie, mi se potrivește, fiind o persoană solitară. Are o compartimentare comodă și fiecare colțișor se integrează organic. Vă spun cu mâna pe inimă – e exact ceea ce am căutat și mi-am dorit.

5.0
A fost această
recenzie utilă?