Descrierea companiei

Deoarece acasă este locul cel mai frumos din lume, compania Royal Town construiește cele mai bune apartamente în Iași, cu o arhitectură și o eleganță deosebită. Aici poți începe o viață nouă, care o să fie pe placul tău, din care calitatea și confortul nu o să lipsească. Cu experiență de 10 ani în domeniu și peste 400 de apartamente în construcție și 750 de familii deja mutate, Royal Town are o singură misiune: să îți ofere locuința ta de vis într-o țară europeană.

01 Noi 2021

Nu știu cum alții aleg un apartament, dar pentru mine e vital să fie spațios, să aibă sursă de lumină naturală și un balcon mare, unde să-mi fac spațiu pentru meditație, lecturi sau seri romantice. În complexul Royal Town am găsit exact ceea ce căutam; un apartament mare, confortabil, cu un balcon unde mă pot retrage. Ah da, politica de prețuri este perfectă.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
01 Noi 2021

Eu și soția, de când am aflat că e însărcinată, ne-am apucat să căutăm apartamente cu 2 camere în Iași, ca să îi putem face celui mic o cameră minunată și, totodată, să aibă destul spațiu de joacă. Complexul imobiliar Royal Town ni s-a potrivit și pentru că are o infrastructură comodă. Soția poate ieși ușor la plimbare cu bebelușul, poate savura o cafea, iar eu îmi pot face rutina de sport direct lângă casă. Recomand cu încredere familiilor tinere.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
29 Oct 2021

Am revenit în Iași după o absență de vreo zece ani, respectiv am dat o căutare pe Google să văd apartamente noi Iași Copou. De ce Copou? E un loc special, chiar și din punct de vedere energetic. Mă simt confortabil și liniștit aici. M-am bucurat să văd cum compania Royal Town a construit noul complex rezidențial în mare stil. Apartamentul ales, cu o odaie, mi se potrivește, fiind o persoană solitară. Are o compartimentare comodă și fiecare colțișor se integrează organic. Vă spun cu mâna pe inimă – e exact ceea ce am căutat și mi-am dorit.

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie SDGroup Construct
SDGroup Construct

Suntem o echipă de profesioniști care prestează servicii de reparații la cheie, lucrări de reparație și finisare. Apartamente, case sau oficii - vă garantăm calitate la un preț transparent și avantajos.De ce să ne alegi pe noi?suntem o echipă profesionistă cu experiență de peste 10 ani în domeniu;oferim asigurarea imobilului pentru 12 luni;semnăm un contract și asigurăm executarea lucrărilor în termenii stabiliți;prima consultație a specialistului este gratis;avem promoții și oferte

Chișinău
Companie MOBITEL.Strășeni
MOBITEL.Strășeni

Oferim servicii de reparatie a Telefoanelor Mobile, Laptop, Tablet, Computere de Masa. Vinzarea Telefoanelor Mobile, Tehnica Audio/Video, Periferice si Accesorii !

Strășeni
Companie STRAND MD SRL
STRAND MD SRL

STRAND -  cea mai sigură companie de recrutare a personalului calificat și necalificat în cîmpul muncii peste hotarele țării, care îți oferă posibilitatea de munci legal și de a fi angajat oficial în toată Europa

Chișinău