Описание компании

Deoarece acasă este locul cel mai frumos din lume, compania Royal Town construiește cele mai bune apartamente în Iași, cu o arhitectură și o eleganță deosebită. Aici poți începe o viață nouă, care o să fie pe placul tău, din care calitatea și confortul nu o să lipsească. Cu experiență de 10 ani în domeniu și peste 400 de apartamente în construcție și 750 de familii deja mutate, Royal Town are o singură misiune: să îți ofere locuința ta de vis într-o țară europeană.

Подкатегории: Строительство и ремонт
02 Ноя 2022

Am avut nevoie de un apartament cu 1 cameră în Iași pentru că îmi încep studiile, dar era greu să găsesc ceva ce mi s-ar potrivi. Am avut norocul să dau peste cei de la Royal Town cu prețuri adecvate și civilizate, altfel nu-mi imaginez cum mă descurcam. Mulțumesc, Royal Town!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
02 Ноя 2022

Visam la un apartament cu 3 camere în Iași de foarte mult timp. Am făcut cu soția calcule, economii și într-un final am decis, la recomandarea unor prieteni buni, să alegem complexul rezidențial Royal Town Copou, o locație superbă din toate punctele de vedere. Echipa dezvoltatorului a fost mega receptivă și implicată. Le mulțumim și recomandăm cu încredere!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
02 Ноя 2022

Să alegi din oferta de apartamente moderne, în prezent, este deloc ușor. Mă bucură faptul că am descoperit oferta cu apartamente cu 2 camere în iași de la Royal Town. Apropo, au o echipă fantastică, grație căreia am ales o locuință de zile mari! Recomand cu încredere!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Другие компании

Компания Credit Usor
Credit Usor

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.

Кишинёв
Компания Etalon Prim
Etalon Prim

Etalon Prim является одним из ведущих производителей окон, дверей, навесных стен и вентилируемых фасадов на рынке в Республике Молдова, с большим опытом проектирования, производства и монтажа алюминиевых и ПВХ столярных изделий. Благодаря объединенной команде профессионалов, Etalon Prim управляет всем процессом от разработки архитектурного проекта до его завершения и сдачи в эксплуатацию. С 1994 года компании удалось завоевать доверие клиентов благодаря преданности работе и качеству проектов, пр

Кишинёв
Компания DLR Construct
DLR Construct

DLR Construct - Confecționarea Construcțiilor Metalice în Chișinău și toată Moldova

Кишинёв