Описание компании

Deoarece acasă este locul cel mai frumos din lume, compania Royal Town construiește cele mai bune apartamente în Iași, cu o arhitectură și o eleganță deosebită. Aici poți începe o viață nouă, care o să fie pe placul tău, din care calitatea și confortul nu o să lipsească. Cu experiență de 10 ani în domeniu și peste 400 de apartamente în construcție și 750 de familii deja mutate, Royal Town are o singură misiune: să îți ofere locuința ta de vis într-o țară europeană.

Подкатегории: Строительство и ремонт
02 Ноя 2022

Am avut nevoie de un apartament cu 1 cameră în Iași pentru că îmi încep studiile, dar era greu să găsesc ceva ce mi s-ar potrivi. Am avut norocul să dau peste cei de la Royal Town cu prețuri adecvate și civilizate, altfel nu-mi imaginez cum mă descurcam. Mulțumesc, Royal Town!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
02 Ноя 2022

Visam la un apartament cu 3 camere în Iași de foarte mult timp. Am făcut cu soția calcule, economii și într-un final am decis, la recomandarea unor prieteni buni, să alegem complexul rezidențial Royal Town Copou, o locație superbă din toate punctele de vedere. Echipa dezvoltatorului a fost mega receptivă și implicată. Le mulțumim și recomandăm cu încredere!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
02 Ноя 2022

Să alegi din oferta de apartamente moderne, în prezent, este deloc ușor. Mă bucură faptul că am descoperit oferta cu apartamente cu 2 camere în iași de la Royal Town. Apropo, au o echipă fantastică, grație căreia am ales o locuință de zile mari! Recomand cu încredere!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Другие компании

Компания Sarco Engineering
Sarco Engineering

„Sarco Engineering” este o companie cu tradiţie pe piaţa construcţiilor din Republica Moldova.Încă de la înfiinţare, din anul 2001, „ Sarco Engineering” SRL a reuşit să se dezvolte continuu, iar profesionalismul, calitatea şi promptitudinea constituie caracteristicile esenţiale care ne definesc. Crearea condiţiilor confortabile, plăcute şi practice pentru viaţa şi activitatea clienţilor noştri este misiunea primordială a echipei SARCO. Sîntem cei ca

Кишинёв
Компания Xline Design
Xline Design

Xline Design este un studiou de design interior specializat în gestionarea proiectelor de design interior incepînd cu etapa de proiectare și pîna la realizarea acestora.Întotdeauna aproape de nevoile clienților noștri și cu o atenție deosebită pentru detalii și optimizarea costurilor, Xline Design încearcă mereu să inoveze și să aducă noi posibilități pentru a găsi confortul și caracterul fiecărui client în designul interior realizat.

Кишинёв
Компания TopClimat SRL
TopClimat SRL

Инжиниринговая компания "TopClimat" SRL. Это системы вентиляции и кондиционирования, отопления, водоснабжения и канализации. Широкий спектр проектных работ, поставка оборудования, а также его монтаж, пуско-наладка и сервис систем.

Бельцы