Описание компании

Кровли под ключ в Республике Молдова. Монтаж крыши. Замена старой крыши включая материалы и сборку. Кровельные материалы европейских производителей: Tegola, IKO, Kerabit, Katepal, Technonikol, Ruflex, SSAB, Marcegalia, Tondach, Creaton. Мы устанавливаем более 200 крыш в год. Гарантийный талон на 10 лет.

Подкатегории: Строительство и ремонт
Ключевые слова: Крыша.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Perfectum Module
Perfectum Module

PERFECTUM MODULE este primul producător de containere modulare din Moldova.  Misiunea noastră este să îmbunătățim și să simplificăm viața în lumea modernă. Considerăm că munca noastră este de succes dacă clienții noștri obțin libertatea de a alege, privilegiul de mobilitate și independență într-o lume care se schimbă constant. Astfel, căutăm și selectăm cele mai relevante și moderne soluții care respectă aceste principii. O abordare individuală ne permite să înțelege

Кишинёв
Компания Public.md
Public.md

Public.md panou de anunturi gtatuite Publica anuntul tau gratuit pe http://www.public.md

Кагул
Компания ProfClean.Md
ProfClean.Md

Curățarea mobilei moale. Prestăm servicii de curățarea chimica a mobilei moale.Curățarea se efectuează cu echipament profesional și soluție de înaltă calitate.Pentru a înregistra o comandă așteptăm apelul telefonic pe numărul indicat în profil.

Кишинёв