01 Ноя 2021

Nu știu cum alții aleg un apartament, dar pentru mine e vital să fie spațios, să aibă sursă de lumină naturală și un balcon mare, unde să-mi fac spațiu pentru meditație, lecturi sau seri romantice. În complexul Royal Town am găsit exact ceea ce căutam; un apartament mare, confortabil, cu un balcon unde mă pot retrage. Ah da, politica de prețuri este perfectă.

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
01 Ноя 2021

Eu și soția, de când am aflat că e însărcinată, ne-am apucat să căutăm apartamente cu 2 camere în Iași, ca să îi putem face celui mic o cameră minunată și, totodată, să aibă destul spațiu de joacă. Complexul imobiliar Royal Town ni s-a potrivit și pentru că are o infrastructură comodă. Soția poate ieși ușor la plimbare cu bebelușul, poate savura o cafea, iar eu îmi pot face rutina de sport direct lângă casă. Recomand cu încredere familiilor tinere.

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
29 Окт 2021

Am revenit în Iași după o absență de vreo zece ani, respectiv am dat o căutare pe Google să văd apartamente noi Iași Copou. De ce Copou? E un loc special, chiar și din punct de vedere energetic. Mă simt confortabil și liniștit aici. M-am bucurat să văd cum compania Royal Town a construit noul complex rezidențial în mare stil. Apartamentul ales, cu o odaie, mi se potrivește, fiind o persoană solitară. Are o compartimentare comodă și fiecare colțișor se integrează organic. Vă spun cu mâna pe inimă – e exact ceea ce am căutat și mi-am dorit.

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?