Descrierea companiei

Tranport de pasageri si colete Moldova - Italia

Ruta regulata Chisinau - Roma - Napoli - Agropoli


Despre noi:

Avem mai mult de 20 de ani de experiență în transport internațional cu autocarul
Am început lucrul în cadrul companiei "Incom", în jurul anilor 1998. Am fost unii din primii care am deschis rută regulată spre Napoli. Și până astăzi ramânem printre puținii care ajung până la sudul Italiei, în regiunea Campania.


•Itinerarul principal cu orașele care le deservim:

ROMA - Prima Porta - San Cesaro - Frosinone - Ciampino - Ceprano - Formia - Gaeta - Cassino - Capua - Caianello - Caserta - NAPOLI - Afagola - Casoria - AVERSA - Pazzuoli - Villa Literno - Castel Volturno - Mondrogone - Avellino - Campobasso - Benevento - Pompei - Salerno - AGROPOLI - și  multe alte orașe pe traseul Roma - Napoli . Contactati-ne pentru detalii.


Doriți să trimiteți sau să primiți un colet din Italia? Noi vă stăm la dispoziție!

În Italia, aducem coletele direct la adresă de livrare solicitată. Oferim și servicii de preluare a coletelor de la domiciliu.

În Moldova, livrăm prin toate raioanele țării. De asemenea, puteți prelua coletul direct de la oficiul central din Chișinau, Marți și Miercuri.

Puteți conta pe noi, transportăm de la plicuri, colete, pachete, bagaje, mobilier, până la materiale de construcții și avem prețuri competitive și flexibile!


Oferim Autocare la Comanda.

Căutați un mijloc de transport pentru evenimente, excursii în țară sau internaționale? Vă punem la dispoziție autocare cu 19/49/57/63 locuri la chirie. Suntem întotdeauna deschiși către parteneriat!

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Transport Pasageri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Continentalmoldova
Continentalmoldova

Compania continentalmoldova.md lucrează de mulți ani în industria anvelopelor și îi încântă pe șoferii locali cu anvelopele Continental.

Chișinău
Companie Vulcanizaremobila.md
Vulcanizaremobila.md

Vulcanizare mobila in Chisinau. Pornire după 5 minute de la trimiterea aplicării dvs oriunde.

Chișinău
Companie EasyCarRent SRL
EasyCarRent SRL

EasyCar este o companie de închirieri auto care oferă închirieri auto convenabile, de calitate și la prețuri competitive în Moldova. Închirierea unei mașini cu EasyCar este ușoară. Fără comisioane de agent sau taxe ascunse.

Chișinău