Descrierea companiei

Tranport de pasageri si colete Moldova - Italia

Ruta regulata Chisinau - Roma - Napoli - Agropoli


Despre noi:

Avem mai mult de 20 de ani de experiență în transport internațional cu autocarul
Am început lucrul în cadrul companiei "Incom", în jurul anilor 1998. Am fost unii din primii care am deschis rută regulată spre Napoli. Și până astăzi ramânem printre puținii care ajung până la sudul Italiei, în regiunea Campania.


•Itinerarul principal cu orașele care le deservim:

ROMA - Prima Porta - San Cesaro - Frosinone - Ciampino - Ceprano - Formia - Gaeta - Cassino - Capua - Caianello - Caserta - NAPOLI - Afagola - Casoria - AVERSA - Pazzuoli - Villa Literno - Castel Volturno - Mondrogone - Avellino - Campobasso - Benevento - Pompei - Salerno - AGROPOLI - și  multe alte orașe pe traseul Roma - Napoli . Contactati-ne pentru detalii.


Doriți să trimiteți sau să primiți un colet din Italia? Noi vă stăm la dispoziție!

În Italia, aducem coletele direct la adresă de livrare solicitată. Oferim și servicii de preluare a coletelor de la domiciliu.

În Moldova, livrăm prin toate raioanele țării. De asemenea, puteți prelua coletul direct de la oficiul central din Chișinau, Marți și Miercuri.

Puteți conta pe noi, transportăm de la plicuri, colete, pachete, bagaje, mobilier, până la materiale de construcții și avem prețuri competitive și flexibile!


Oferim Autocare la Comanda.

Căutați un mijloc de transport pentru evenimente, excursii în țară sau internaționale? Vă punem la dispoziție autocare cu 19/49/57/63 locuri la chirie. Suntem întotdeauna deschiși către parteneriat!

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Transport Pasageri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Oferte

Transport
Ofertă - Ruta regulata Chisinau - Roma - Napoli - Agropoli
Ruta regulata Chisinau - Roma - Napoli - Agropoli
Roma Napoli Agropoli
327 zile 17 ore
Nelimitat
Chișinău

Evenimente

Eveniment - Agropoli - Napoli - Roma - Chisnau
Altele
12 Feb
Roma Napoli Agropoli
Chișinău
Interesați (0)
100 EUR
Eveniment - Chisinau - Roma - Napoli - Agropoli
Altele
08 Feb
Roma Napoli Agropoli
Chișinău
Interesați (0)
100 EUR

Alte companii

Companie Rent a car Moldova
Rent a car Moldova

Compania "Ver Trans Auto" oferă servicii de închirieri auto Oferim închirieri de autoturisme cu şofer şi fără, pe perioade scurte şi lungi de timp, transfer de pasageri (VIP) aeroport - hotel. Propunem un spectru larg de autoturisme şi modele noi de la Chevrolet Aveo la Lexus GX 470, pentru călătorii, transport de pasageri şi de mărfuri, turism. Totodată clientul poate închiria scaun auto pentru copil, carucior, GPS, detector radar, înregistrator video. Toate maşinele companiei noastre sunt dota

Chișinău
Companie Megatest SRL
Megatest SRL

Stația de Control Tehnic "Megatest" oferă servicii de testare tehnică a vehiculelor. Toți clienții sunt deserviți cu profisionalism de către personalul înalt calificat. Activitatea noastră contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere.

Chișinău
Companie Cataleia Trans SRL
Cataleia Trans SRL

Cataleia Trans este o firma de transport cu o experienta vasta pe piata serviciilor de transport intern de marfuri din Republica Moldova.

Chișinău