Descrierea companiei

Întreprinderea mixtă ''RIKARDEL'' SRL a fost fondată în anul 2004. Activitatea întreprinderii a început cu producerea doar a 2 tipuri de produse congelate, pt ca sa ajunga la momentul actual la un sortiment de peste 100 de poziții (legume, fructe, pomuşoare și diverse mixuri). Utilizarea celor mai moderne tehnologii de congelare tip șoc la -35°C-40°C ne permite să păstrăm integru gustul, structura și proprietățile biologice active ale produsului original. Astfel, se asigură atât o concentrație maximă de vitamine, minerale și antioxidanți, cât și o economisire considerabilă a timpului de preparare, toate produsele fiind deja curățate și tăiate. Mediul de activitate a întreprinderii este bazat pe un singur criteriu de bază – consumatorul trebuie să fie asigurat zi de zi cu produse congelate KARDEL de cea mai înaltă calitate, o gamă variată de produse, preţ rezonabil şi ambalaj atractiv.

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Fructe și Legume, Semi-Preparate.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Custom Services SRL
Custom Services SRL

Custom Services SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office.

Chișinău
Companie Wood Shop
Wood Shop

WOODSHOP este un magazin online de la producătorul de produse din lemn, compania „Avantaj.AV”, care are o experiență de peste 20 de ani pe piața din Moldova și alte țări. Pentru produsele noastre, folosim întotdeauna numai materiale de înaltă calitate. Realizam orice produse din diferite tipuri de lemn (pin, stejar, frasin, cires, meranti). Produsele noastre pot fi achiziționate nevopsite, precum și vopsite în orice culoare. La proiectare, sunt luate în consid

Chișinău
Companie Firma NR.1
Firma NR.1

Oferte de munca in Strainatate

Chișinău