Descrierea companiei

„INOX-COMPANY” SRL este o companie cu o echipă de profesionali în domeniul proiectării și executării construcțiilor din oțel inoxidabil. Vă oferim consultație calitativă, montare de echipe de instalatori bine instruiți și executarea în termenii stabiliți.

Specialiștii firmei noastre sunt atenți la detalii și mereu gata să te ajute, ei oferindu-ți ori de cîte ori ai nevoie atît consultanța tehnică de specialitate, cît și diverse soluții și idei de amenajare interioară ori exterioară a locuinței dumneavoastră.

Un loc aparte în oferta firmei noastre ocupă balustradele din inox, acestea fiind comercializate într-o gamă variată de modele, ce se potrivesc diferitelor stiluri arhitecturale.

O balustradă din inox realizată de profesioniștii firmei noastre va schimba cu siguranță arhitectura locuintei tale, careia îi va imprima un plus de personalitate și bun gust.

Cuvintele cheie: Articole Decorative, Articole Fier.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții
Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții

«Salubris.MD» este o companie cu o vastă experiență în domeniul colectării gunoiului și evacuării deșeurilor de constructii cu skip container 8 m3. Avem propria noastră flotă auto: camioane, autoutilitare și autospeciale cu containere 8 m3. Toate autoturismele sunt supuse inspecției tehnice înainte de plecare, astfel încât sunt excluse întârzierile pe drum din cauza defecțiunilor.Încredințați procesul de evacuare a deșeurilor de constructii u

Chișinău
Companie ORAC DECOR MOLDOVA
ORAC DECOR MOLDOVA

ORAC DECOR-ESTE UN STANDART INTERNAȚIONAL DE CALITATE PENTRU PRODUSELE DECORATIVE DE INTERIOR CU INOVAȚII CONSTANTE ÎN DESING ȘI TEHNOLOGIE. 

Chișinău
Companie Maestro Patisserie
Maestro Patisserie

Candy Bar extraordinarDecorațiuni originale pentru orice evenimentNu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, noi vă vom livra și aranja totul.O abordare individuală a fiecărui client ne face o companie unică, care va face orice vacanță specială. Gama noastră de dulciuri și servicii este în creștere și actualizată frecvent. Ne dezvoltăm dinamic și încercăm să mulțumim clienții noștri cu gusturi noi.

Bălți