Описание компании

Întreprinderea mixtă ''RIKARDEL'' SRL a fost fondată în anul 2004. Activitatea întreprinderii a început cu producerea doar a 2 tipuri de produse congelate, pt ca sa ajunga la momentul actual la un sortiment de peste 100 de poziții (legume, fructe, pomuşoare și diverse mixuri). Utilizarea celor mai moderne tehnologii de congelare tip șoc la -35°C-40°C ne permite să păstrăm integru gustul, structura și proprietățile biologice active ale produsului original. Astfel, se asigură atât o concentrație maximă de vitamine, minerale și antioxidanți, cât și o economisire considerabilă a timpului de preparare, toate produsele fiind deja curățate și tăiate. Mediul de activitate a întreprinderii este bazat pe un singur criteriu de bază – consumatorul trebuie să fie asigurat zi de zi cu produse congelate KARDEL de cea mai înaltă calitate, o gamă variată de produse, preţ rezonabil şi ambalaj atractiv.

Ключевые слова: Фрукты и Овощи, Полуфабрикаты.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Avantaj-AV
Avantaj-AV

Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, fondată în 1995 mun. Chișinău și care activează la nivel internațional,  exportând tâmplării în Europa și SUA. Producem tâmplării PVC din sisteme de ferestre Rehau. De asemenea, producem uși de interior din MDF, lemn natural și sticlă călită,  uși de intrare blindate pentru apartamente și uși de intrare din lemn natural pentru case și vile.

Кишинёв
Компания Leonidas Moldova
Leonidas Moldova

Furnizor al Curții Regale Belgiene și cu o tradiție de peste 100 ani, Leonidas oferă praline și produse din ciocolată belgiana de cea mai înaltă calitate.

Кишинёв
Компания URSO Honey
URSO Honey

Miere Bio Product/ServiceÎn dar de la albine  Miere artizanală 100% naturalăStupină proprie. Livrăm în țară și în străinătate. 

Кагул