Descrierea companiei

PV.md este specializat in furnizarea echipamentului fotovoltaic de cea mai inalta calitate in Chisinau Moldova. Oferim panouri solare, invertoare și accesorii, la pret de importator, avand in stoc permanent o gama variata de kit-uri pentru statii fotovoltaice de orice capacitate.

Subcategorii: Altele(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Casa curată
Casa curată

Casa CuratăCasa Curată este o rețea de magazine de produse de curățare. Periodic, acest magazin de va bucura cu cele mai avantajoase oferte la produsele preferate.

Chișinău
Companie Livralum SRL
Livralum SRL

Compania de iluminat „LIVRALUM” importă în Moldova toate tendințele noi în domeniul echipamentelor de iluminat. O echipă tânără, energică și competentă încearcă întotdeauna să țină pasul cu vremurile și completează în mod regulat gama de produse. Datorită eforturilor constante de a studia piața de iluminat, formarea atentă a sortimentului, compania noastră se dezvoltă constant. Principiul principal al companiei este o abordare individuală a fiecăru

Chișinău
Companie Tophost
Tophost

Găzduire web profesională în Chişinău şi în toată Moldova. Tehnologii moderne de hosting în mediul virtual: oferirea unor tehnologii rapide şi sigure.

Chișinău