Descrierea companiei

Despre noi
s.c. INDUTEHGRUP s.r.l. a fost fondată în 1999 și este angajată în furnizarea și instalarea de echipamente tehnologice, materiale pentru producerea și îmbutelierea băuturilor.
Misiunea noastră
Să fim un partener cheie în implementarea proiectelor tale - utilarea fabricilor noi cu instalatii moderne sau modernizarea fabricilor existente.
Compania s.c. INDUTEHGRUP s.r.l. - dealer al mai multor companii cunoscute din Italia (Diemme Enologie SpA, gruppo Bertolaso ​​SpA, Cadalpe SpA, Manzini SRL, Liverani SRL), Franța (TRELLEBORG SAS) și Germania (Sartorius AG, Rehau AG, Kiesel GmbH) în domeniul producției de echipamente tehnologice pentru vin. Gama de echipamente și materiale acoperă întregul ciclu - de la stâlpi, sârmă, legaturi pentru vita de vie, prelucrare struguri, laboratoare până la linia de îmbuteliere și ambalare.
Buncher, sisteme de transportoare diverse tipuri, zdrobitor-desciorchinator și pompe, prese membrane și surub, vinificatoare (verticale și orizontale), dozatoare sulf, stabiliare tartarica in flux, masini frigorifice, chillere, schimbător de căldură tub-in-tub, filtre cu vid, kieselguhr, membrane, echipamente de laborator si materiale, balante, pompe, coliere inox, etc. Piese de schimb pe stoc.

Categorii