Descrierea companiei

Despre noi
s.c. INDUTEHGRUP s.r.l. a fost fondată în 1999 și este angajată în furnizarea și instalarea de echipamente tehnologice, materiale pentru producerea și îmbutelierea băuturilor.
Misiunea noastră
Să fim un partener cheie în implementarea proiectelor tale - utilarea fabricilor noi cu instalatii moderne sau modernizarea fabricilor existente.
Compania s.c. INDUTEHGRUP s.r.l. - dealer al mai multor companii cunoscute din Italia (Diemme Enologie SpA, gruppo Bertolaso ​​SpA, Cadalpe SpA, Manzini SRL, Liverani SRL), Franța (TRELLEBORG SAS) și Germania (Sartorius AG, Rehau AG, Kiesel GmbH) în domeniul producției de echipamente tehnologice pentru vin. Gama de echipamente și materiale acoperă întregul ciclu - de la stâlpi, sârmă, legaturi pentru vita de vie, prelucrare struguri, laboratoare până la linia de îmbuteliere și ambalare.
Buncher, sisteme de transportoare diverse tipuri, zdrobitor-desciorchinator și pompe, prese membrane și surub, vinificatoare (verticale și orizontale), dozatoare sulf, stabiliare tartarica in flux, masini frigorifice, chillere, schimbător de căldură tub-in-tub, filtre cu vid, kieselguhr, membrane, echipamente de laborator si materiale, balante, pompe, coliere inox, etc. Piese de schimb pe stoc.

Cuvintele cheie: Băuturi.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Comsales Grup
Comsales Grup

Fondată în anul 2006, «Comsales Grup» a ajuns una dintre principalele companii de inginerie industrială, specializată în construcția și proiectarea obiectelor industriale, agroindustriale și comerciale precum și a dispozitivelor industriale de cântărire. 

Chișinău
Companie SRL NelStudio
SRL NelStudio

NELSTUDIO"Millennium"functioneaza de mai mult de 20 ani. Cameramanul realizeaza filmarea la nunta cu camera video profesionala SONY HDR-AX2000 format HD full 1920x1080 si Sony PXW-X70 HD full 1920x1080 , Nikon D750 , astfel ca imaginile filmate vor fi clare cu profunzime si culori vii. Fofograful din ziua nuntii voastre va lucra cu un aparat foto digital-Nikon D3 sau Nikon D750. Profesinalismul echipei noastre, experienta acumulata in acesti ani si inalta calitate a produselor oferite au fost ca

Bălți
Companie Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Chișinău